İki Yol Ayrımından Hangisi?

almak bırakmak falan
güvenilir mi bunlar

ben de cok uzun zaman severek calistim. ozellikle bir yolculuga çıkmadan önce fazla fazla calisirdim bir sürü param birikirdi onu seyahatte güzelce yerdim. duzenli is olmadigi icin tatil de sonsuz:)
saatleri de güzel.
ogrenciyken kucuk sehirde bile bulmustum böyle bir is, avmlerde cocuk odasinda oturur cocuklarla oyalanirdim, yüz boyama palyacolugu yapardim, yeni acilan lunapark icin bedava jeton dagitirdim, kasaba kurtulus günlerinde bir kasaba dolusu cocukla yuvarlak olusturur oyun oynardik, dugunlerde yer falan gosterirdim hic aileme yük olmadan gezi parami çıkartırdim.

Yani sizin için üzüldüm ama yine ankarada deniz yok, gri şehir muhabbeti duymadığıma seviniyorum kızınız tek gitmek istemedi mi?
kendisi bana yapışık yaşıyor maalesef
millet aile evinden kaçar
tabi kaçmasın da az sosyal olsa yeter

almak bırakmak falan
güvenilir mi bunlar
Benim o zaman çalıştığım ajans vardı ve hep iş yaptığım insanlardı hiç sorun yaşamadım. Zaten avm içi tanitim vs olunca nu kadar bütçe olmadığı için alma bırakma olmuyordu ama bilmem ne odası etkinliği, konferansi vs olunca akşam alıp bırakıyorlardı. Tabi benim oldu baya ama hala var böyle günlük iş yapan öğrenciler.

Ay yok ben çocuklu etkinlik hiç sevmezdim gitmedim. Bi de markette sucuk vs işine girmedim bütün gün ye ye ye daha tanıtım, yer gösterme vs işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…