iki yeni denenmis ve kesin sonuc veren saglikli kür :)))

Kizlar ben yeni uye oldum. Uzun yillardir diyet yapmaya calisiyorum. Ama hic bir diyetim 1 haftadan uzun surmedi. 3 haftadir diyet yapiyorum. İlk hafta pek kilo veremedim cunku cok kacamak yaptim. İkinci haftada pulbiberli yogurt kuruyle 3 ana 3 ara ogun seklinde duzenli beslendim 30 dk yurudum simdi 4 kilo verdim. Yogurt kuru ise yariyor. Tadi cok kotu degil. Gobek bolgemden baya gitti

Tebrikler canm umarm hep boyle devam eder. Evet yogurt kuru gobegi eritmeye yardimci :)

İnsallah cnm iyi dileklerin icin tsk ederim. Bu kez kararliyim. Hayatima sisman olarak devam etmeyecegim
İs zaten kararli olmakta bitiyor. Goruyorum ki sende bu sorunu asmissin. Emin ol bundan sonrasi daha kolay ve zevkli olacak. Bu yolda beraber yurumek daha da guzel. İyi dileklerim zayiflamsk isteyip bu yolda yuruyen herkese.. :))

Kızlar bugün 6. günüm yoğurt kürünü ve aynı zamanda yanında da diyt yapıyorum yürüyüş yapacak vaktim olmuyor çalıştığım için ancak izinli günümd oryantal oynuyorum :) her neyse şekeri azalttım kahvde cayda seker tuktmıyorum ekmek bir haftadır yok hayatımda :) 1 kilo vermişim

Sadece akşam yatmadan kürü kullanıyon

Ben bugun regıl oldum galiba sogan kurune ara verecem o dönemlerde kullanılamıyor diye biliyom o yuzden yogurt kürünü yapacam her halde

İstedigin kiloya inersin umarm basarilar tatlm :)

Öyle mi iyimiş onu nasıl yapıyon dikkat edıyon mu yedıkletıne
Bugun de 90.8 i gordm cok mu hizli gidiyor bilmiyorum ama sisman olanlarin kilolari vermesi daha kolay oluyor diye duymustum. Evet diyet yapiyyorum. Karbonhidrat diyeti ismi tam olarak. Besinlerin karbonhidrat degerlerine bakarak yiyorsun. Gunde toplamda 50 gr karbonhidrati gecirmiyorsun boylece vucut enerji icin yaglari yakmaya basliyor. %0 kas kaybi yani :)) ilk uc gun zorluyor ama sonradan alisiyorsun. Zaten protein agirlikli gidalardan beslenince ac da kalmiyorsun. Google da karbonhidrat diyeti yazdigin zaman cok iyi anlatan siteler cikiyor karsina. Ben okula gidiyorum mesela tum gun sabah yumurta haslamasi bir dilim ekmek biraz da peynir yiyip gidiyorum ogle arasi birsey yemiyorum. Eve gelince de tavuk haslamasiyla salata veya ayran yiyorum. Hem saglikli bir diyet hemde ben acliga dayandigim icin sorun olmuyor. Cuma gunu baslamistim bu diyete. Cuma gunu aynen bu dediklerimi yaptim mesela

canım cok hızlı vrıyorsun dikkat et.. Ben 2013 te bu dediğini uygulayarak ayda 10 kilo vrdim bir yıl içinde 15 kilo aldım. Aman diyim yavaş yavaş ve kalıcı vermeye çalış..

Emin olmadım şimdi aslında kafam karıştı sabahtan gezinirken çörek otu denk geldi ben sogan kuru yapıyordum 8
gunum du regıl oldum ara vermem gerekiyo sendeki etkisi nasıl
ben bir haftadır yapıyorum canım aynı zamanda diyet v bol bol su içiyorum yeşil çay ile. bir kilo vrmişim işte bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…