- Konu Sahibi melek02468
Iki kurude yapsak ne olur hem suyu hazirlasak hem yatmadan önce yogurt kurunu hazirlasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benm mide felc gecirdi pup biber yuzunden reflu vardi zaten. O yuzden salatalik kurune devam ediyoruminşalah canım sen ne kadar oldu başlayalı bir far kgördünmü ?
Tebrikler :)))Evet bugun baktım bır kilo gıtmısbugun 8. gunum olacak
Hadi bakalm :)ben yoğurt kürünü yapıyorum 4.günüm bugün bakalım nolcak :)
Bence bir zarari olmazIki kurude yapsak ne olur hem suyu hazirlasak hem yatmadan önce yogurt kurunu hazirlasak
Basarilar canm :)Ilk kürü yarin denemeye basliycam bende gayet sağlıklı gorunuyor
Salatalik kurunun saglik acsindan bir zarari olmadigi icin istenilen kiloya dusene kadar uygulanabilir. İstersen kuru kullandihin zaman istersen daha sonrasinda diyet yapabilirsin :)1 hafta mı uygulayacağız peki 1. kürü? sonrasında da diyet programı uygulayalım mı acaba
tamamdır uygulayacağım teşekkür ederim :)Salatalik kurunun saglik acsindan bir zarari olmadigi icin istenilen kiloya dusene kadar uygulanabilir. İstersen kuru kullandihin zaman istersen daha sonrasinda diyet yapabilirsin :)
Rics :)tamamdır uygulayacağım teşekkür ederim :)
Sag ol canım biraz once içtim kürümüTebrikler :)))
Ben dun karbonhodrat diyetine baslamistm. Persembe gunu tarti da 93.9 cikmistim. Dun yani cuma gunu 93.7 cikmistm. Az once de tartldim 92.0 sifir cikti. Boyle devam eder insallah :))Sag ol canım biraz once içtim kürümü
hadi insallah fazlalıkları atarız
Nasıl etkisi gerci ben yaptım iki defa tuvalete cikardim kesin kürüme 1 hafta ara verince denıyecem[/QUOTE][QUOTe123, post: 40870550, member: 661760"]ben yoğurt kürünü yapıyorum 4.günüm bugün bakalım nolcak :)
Nasıl etkisi gerci ben yaptım iki defa tuvalete cikardim kesin kürüme 1 hafta ara verince denıyecem
İnsallah tartida da istedigin rakami gorursun tatlm :)
Onada birebir zaten :))İNŞALLAH CANIM BENİMKİ KİLO PROBLEMİ DEĞİL GÖBEK PROBLEMİ
Onada birebir zaten :))