iki yeni denenmis ve kesin sonuc veren saglikli kür :)))

Ilk kürü yarin denemeye basliycam bende gayet sağlıklı gorunuyor

Arkadaslar belirtmek istedigim birsey var ben bugun itibariyle karbonhidrat diyetine basladim. İlk gun biraz zor gecssde basarili bir sekilde gecirdim :) iki gundur arastiriyordum ve bence saglik acisindan bir zarari yok. Zaten isminden de anlasilacagi uzere karbonhidrat bulunan besinleri olculu bir sekilde yiyoruz bu sayede vucudeumuz enerji icin yag yakmak zprunda kaliyor. Umarim bir ay dayanabilirim. Sonuclarini size yazacagim. Motivasyon icin bu diyeti yapan varsa buraya bunun hakknda birkac sey yazsa hic de fena olmaz aslnda :))

[QUOTe123, post: 40870550, member: 661760"]ben yoğurt kürünü yapıyorum 4.günüm bugün bakalım nolcak :)[/QUOTE]
Nasıl etkisi gerci ben yaptım iki defa tuvalete cikardim kesin kürüme 1 hafta ara verince denıyecem

[QUOTe123, post: 40870550, member: 661760"]ben yoğurt kürünü yapıyorum 4.günüm bugün bakalım nolcak :)
Nasıl etkisi gerci ben yaptım iki defa tuvalete cikardim kesin kürüme 1 hafta ara verince denıyecem[/QUOTE]

bana yaradı ben maden suyuda içiyorum hergün 1 tane hiç tartılarak başlamadım ama etkisini hissediyorum

X