iki yeni denenmis ve kesin sonuc veren saglikli kür :)))

melek02468

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
90
94
31
Arkadaslar size burada iki tane kur tarifi verecegm ikisi de denemis ve sonuc veren kurlerdir...

İlk kür tarifi belki birkacinizin duydugu bir tarif. Bu tarifle bir arkadasim haftada tam 3 kilo verdi ve yapmaya da devam ediyor. Simdi gelelim tarife bir litre suyun icerisine 3e yada 4e kabuguyla beraber bolunmus salatalik, bir tane 4e bolunmus limon ve 10 yaprak naneyi atiyoruz (taze). Bu karisimi gece yapip sabaha kadar bekletiyoruz. Ornegin pazar aksami hazirlarsaniz pazartesi gun icinde bu bir litrelik kürü tüketiyoruz. Tabii bununla beraber gunde bir litre de saf su icmeyi ihmal etmiyoruz.

Gelelim ikinci küre bu kür yoğurt limon ve pul biberle uapilan bir kür. Yoğurtun faydasini hemen hemen hepimiz saymakla bitiremeyiz pul biber de aci oldugundan dolayi metabolizmayi iki kat daha hizli calistiriyor ayni zamanda limon da asidik ozellik tasidigi icin sindirimi kolaylastiriyor. Gece yatmadan yarim saat once tercihen ev yapimi 3 kasik yogurdun icine yarim limon sikip bir cay kasigi da pul biber ekleyerek yiyoruz.

Herkese saglikli zayiflamalar...

Yoğurtlu yenen kür metabolizmayı hızlandırıyor. Mide problemi yaşıyorsan yani reflü yada yanma varsa pul biberi az eklemeni tavsiye ederim. Salatalıklı su da kullanan yakınım haftada 3 kilo verdi. Sağlığa da herhangi bir kötü etkisi bulunmamakta. Diğer sorunlar yani haftada kaç kilo vereceginiz gibi sorunlar kişinin hormonlarına bağlı olarak da değişebilir.
Kur sonuçları nasıl oluyor en fazla ne kadar uygulanıyor birde mide sorunu yaşayanlar uygulayabilir mi

Soğan kürü nasl tatlm o konu hakknda bi bilgim yok
Sogan kürü nu ilk defa uyguluyoruz bugün 5 gunum orta boy bir soganı 2 bardak su ole 15 dakika kaynatıp ılıyınca sabah ac karnına aksam yatmadan ıcıyorum hem ıltahabı n varsa ona ıyı geliyo kı ben etkısını gordum hemde zayıflatıyormus ama onun farkını henüz gormedim zaten 15 gun kürü bakalım 15 gun sonra ne olacak

Son düzenleme:
Yoğurt kürüne başladım bugün 2. günüm yediklerime de dikkat ediyorum bakalım bi faydası olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…