- 2 Mart 2023
- 1.897
- 5.912
- 44
Merhaba öncelikle birden fazla çocuğu olup , hem çalışıp, hem ev işlerini yetiştirmeye , yemek - alışveriş yapıp çalışıp hem çocuklarına bakan süper kahraman anneler sizleri saygıyla selamlıyorum 3,5 aylık bebeğimle ( tek çocuk ) sadece günlük hafif işleri yapabiliyorum. Sizlerin deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var. Bebeğimi emziğe alıştıramadım , ucuzundan pahalısına farklı model ve çeşitlerden emzikler aldım fakat o kadar çok öğürdü ki zorlayamadım , uyku esnasında bazen deniyorum öğürüp uykusunu açtığı için vazgeçiyorum. Sorum şu bebeğim sadece emerken uyuyor,
gece uykularında sorun yaşamıyorum artık 15 gün 6 saat uğraşarak düzene koyabildim çok şükür artık sorun yaşamıyorum.
ancak gündüz 2 saatte bir sadece 30 en fazla 45 dk uyuyor, bu uykuya dalmak için de en az 30 dk emiyor , haliyle bana hiç vakit kalmıyor. ( yanına kıyafetimi koydum, karartma perdemiz var, aynı rutinleri yapıyorum ama bu süreleri değiştiremiyorum. Hiç sallamadım, pış pış pat patta işe yaramıyor.
Farklı önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
gece uykularında sorun yaşamıyorum artık 15 gün 6 saat uğraşarak düzene koyabildim çok şükür artık sorun yaşamıyorum.
ancak gündüz 2 saatte bir sadece 30 en fazla 45 dk uyuyor, bu uykuya dalmak için de en az 30 dk emiyor , haliyle bana hiç vakit kalmıyor. ( yanına kıyafetimi koydum, karartma perdemiz var, aynı rutinleri yapıyorum ama bu süreleri değiştiremiyorum. Hiç sallamadım, pış pış pat patta işe yaramıyor.
Farklı önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.