önlisans ise ne önemi var ki okul adının
Bölüm ne?
Belki daha yakın ama daha uygun bir bölüm vardır o bölüm zorunlu mu
Bir de imkânları iyi derken hangi imkanlar
Medipol diyorsa, bitirince burada çalışacaksın 5 yıl çalıştırma garantisi vs vs o zaman değerlendir ama imkan dediğin bir sıra iki masa ise akademik kadroya tekrar bir göz at derim
bu arada tıp alanından ve her iki üniversiteden de habersizim
Eğer okuyacagin bölüm iki yılliksa kesinlikle cerrah paşaya gitmelisin. Şöyle dusun birilerini ise alman gerekiyor . iki kişi var karsinda. Biri cerrah paşadan biri medipolden mezun. Hangisini ise alırsın? Özel üniversite her yerde var iyi yada kötü olduğunu bilemiyoruz. Ama cerrah paşa gibi bi üniversitede alacağın egitimi özel universiteler karşılayamazIki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.
Seçim yapamıyorum. Annem, anneannem falan hepsi medipol diyor. Hem yakın hem de hastanesi olduğu için. Ama komşularin hakaret derecesine gelen yorumları var. Koskoca cerrahpasa varken özel üniversiteye mi gideceksin, cerrahpasanin adi var, biri sorduğunda cerrahpasa demek var diye. Çok arada kaldım. Gerçekten cerrahpasanin yadsinamayacak bir adi var ama yol cok uzak ve pek içime sinmedi gibi. Milletin de ne dediğini düşünmeden duramıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Cerrahpasanin ismi var ama su an harap halde binalari diye biliyorum. Gidip oradaki hocalarla ogrencilerle vs konussaniz? Birde medipol unkapaninda degil mi? cerrahpasaya oradan tek vesaitle gidebilirsiniz aklınızda bulunsun.
Medipolu bilmiyorum ama iş garantisi veriyor ise düşünülmesi gereken bir seçenek.
sen medipole yakınsın anladığım kadarıyla ama sağlık sektöründe gireceksin . şöyle düşün cerrahpaşa tıp fakültesi baştan sona sağlık kokuyor, medipol ise üniversite .Iki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.
Seçim yapamıyorum. Annem, anneannem falan hepsi medipol diyor. Hem yakın hem de hastanesi olduğu için. Ama komşularin hakaret derecesine gelen yorumları var. Koskoca cerrahpasa varken özel üniversiteye mi gideceksin, cerrahpasanin adi var, biri sorduğunda cerrahpasa demek var diye. Çok arada kaldım. Gerçekten cerrahpasanin yadsinamayacak bir adi var ama yol cok uzak ve pek içime sinmedi gibi. Milletin de ne dediğini düşünmeden duramıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen?
Kavaciktaysaniz sıkıntı gerçekten yol. Tip alaninda üniversite secimi nasil bilmiyorum. En mantikli secenek oralarda okuyan ve calisan kisilerle görüşmek. Ama dedigim gibi is garantisi varsa önemli bi arti olur bu medipol icin.Kavacıkta oturuyorum, medipol burada da var. Abla saydığım biri var, bana özel üniversite her zaman daha avantajlı, ben durumum elvermedigi için cerrahpasaya gittim, özelde eğer stajda seni beğenirlerse, işini düzgün yaparsan o hastanede kalabilirsin, benim gibi is aramazsın şimdi dedi. Devlet üniversitelerinde hocalar birebir ilgilenmiyor, özel her türlü daha avantajlı dedi. Ay bilmiyorum gerçekten yol konusu cok sıkıntı gibi gozukuyor cerrahpasada