- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.
Seçim yapamıyorum. Annem, anneannem falan hepsi medipol diyor. Hem yakın hem de hastanesi olduğu için. Ama komşularin hakaret derecesine gelen yorumları var. Koskoca cerrahpasa varken özel üniversiteye mi gideceksin, cerrahpasanin adi var, biri sorduğunda cerrahpasa demek var diye. Çok arada kaldım. Gerçekten cerrahpasanin yadsinamayacak bir adi var ama yol cok uzak ve pek içime sinmedi gibi. Milletin de ne dediğini düşünmeden duramıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen?
ıstanbulda aılenız ıle yasayacaksanız ve sıze ulasımı kolay olan medıpol ıse ve kalan %50 yı aılenızın karsılama sansı varsa+ ek olarak ozel unıversıtede hersey ekstra para demek ordakı sosyal ortama ayak uydurmayı basarabıleceksen tabıkı de medıpol derım...Iki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.
Seçim yapamıyorum. Annem, anneannem falan hepsi medipol diyor. Hem yakın hem de hastanesi olduğu için. Ama komşularin hakaret derecesine gelen yorumları var. Koskoca cerrahpasa varken özel üniversiteye mi gideceksin, cerrahpasanin adi var, biri sorduğunda cerrahpasa demek var diye. Çok arada kaldım. Gerçekten cerrahpasanin yadsinamayacak bir adi var ama yol cok uzak ve pek içime sinmedi gibi. Milletin de ne dediğini düşünmeden duramıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen?
bence içine ne siniyorsa onu seçIki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.
ev tutarsın cerrahpaşa'nın yakınında. cerrahpaşa'ya git.Iki seçeneğim var. 1.si, evime 15 dakika uzaklıkta olan ve imkanları iyi olan medipol universitesi, 2.si, evime cok uzakta olan, uc tane arabayla gidebildigim ve imkanlari medipol kadar iyi olmayan cerrahpasa tip fakultesi. Iki yillik bir bolum okuyacagim ve medipol universitesine %50 burslu tutuyor.