iki taraflı hidrosalpinks

melekaliye melekaliye
Canım benim listemiz uzun inşallah faydasını gorurum
Hayıt suyu
Glaburu suyu
Enginar suyu
Civan percemi kapsül
Sipulurina kapsül
Corekotu yagi
Hanim cayi korkim bitkisel aromali su
Hayit tohumu ekstrati
IMG_20160125_195918.jpg

Birde bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dış sarımsak ve 2 soğan kabuğu iki lt suyla kaynatıp her akşam buharına oturuyorum iki hafta düzenli yaptım üçüncü haftada adet olcam diye düzensiz oldu ongundurde adettim inşallah bu akşam devam edeceğim
İnşallah enfeksiyon geçecek tüpün içinde kist de gider ve inşallah vesile olurda hamile olurum bunlar kullandıklarım

melekaliye melekaliye
Canım benim listemiz uzun inşallah faydasını gorurum
Hayıt suyu
Glaburu suyu
Enginar suyu
Civan percemi kapsül
Sipulurina kapsül
Corekotu yagi
Hanim cayi korkim bitkisel aromali su
Hayit tohumu ekstratiEki Görüntüle 1757488
Birde bitki verdi içine 1 lt sirke 4 dış sarımsak ve 2 soğan kabuğu iki lt suyla kaynatıp her akşam buharına oturuyorum iki hafta düzenli yaptım üçüncü haftada adet olcam diye düzensiz oldu ongundurde adettim inşallah bu akşam devam edeceğim
İnşallah enfeksiyon geçecek tüpün içinde kist de gider ve inşallah vesile olurda hamile olurum bunlar kullandıklarım
Cnm hicbisey anlamadim cayi hepsinimi karistirip iciyosun buharina nasiloturiyomusun kafamkaristi bu siradan bi aktarmi soyledi yoksa ibrahimsaracoglumu

Cnm hicbisey anlamadim cayi hepsinimi karistirip iciyosun buharina nasiloturiyomusun kafamkaristi bu siradan bi aktarmi soyledi yoksa ibrahimsaracoglumu
Canım benim hepsini ayrı ayrı sırasıyla iciyorum ACC karnına olanlar var sonra bir dilim ekmek ve süt iciyorum tok karnına olanları iciyorum akşam yatarkende ayretten verdiği bitkiyi kaynatıp buharına oturuyorum hepsi bu

Merhaba benim de tek tüpümde hidrosalpenks var ve bunun çözümü laparoskopiymis malasef. Ben daha olmadım ameliyat ama kaçış yok . Eğer istanbuldaysan bu konuda cokniyi bir doktor var araştırabilirsin . Yücel karaman .

Back