Cnn OTE="ayseygt1453, post: 44856640, member: 624205"]Hayırlı akşamlar canım benim durumunu çok merak ettim şuan ne yaptın benim bildiğim tüpler rahimden ayrılıp tüp bebek yapabilirsin sen ne yaptın ne yapıyorsun şimdi inşallah mucizene kavusursun ....
Buarada bendede hidrosalpink çıktı .... sol tüpte enfeksiyon kistlesmis tüpün içinde 1.8 lık kist oluşmuş .... Bende anneyim biz üçüncüyü istedik hidrosalpink çıkınca doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ben gitmedim şuan aktardan bitkisel ilaçlarla şansımı deniyorum enfeksiyon dan kurtulup sağ tüple hamile kalma şansım varmı diye deniyorum ucaylik tedavi olacağım bir buçuk ay oldu vücut direncini artirinca enfeksiyon geçecek umuduyla buyola başladım bidaki ayda soğan kurude denemek istiyorum olmazsa yaza son şans olarak tektupu rahimden ayirtip sağ tüple normal yol la hamile kalma şansımi denemek istiyorum Hayırlısı allahtan
Canım benim senden inşallah güzel haberler alırım tüp bebek ile belki seninde ikizlerin olur allahım hayırlı kılsın mucizen nasip olsun AMİNNNN insallahhhh