Ben bekarım, müstakbel eşim itiraz etmezse sadece kendi soy ismimi kullanmaya devam ederim, olmaz öyle şey derse iki soy isim mecbur ama sadece onunki imkansız.
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama bu dünyanın bin türlü hali de var, Allah korusun ama öyle bir şey olursa tüm yayınlarım onun ismiyle olmuş olur, sonradan değiştirmem mümkünde değil, ömür boyu katlan onun o gereksiz ismine. İki dakikada kendimi evlendirdim, boşandırdım, bir de gereksiz soyismiyle basılmış yayınlarımla kaldım, olumsuzluk konusunda efsaneyim resmen
Benim buna benzer bir şey başıma geldi aslında, sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yerim, yoksa ne fark edecek de olabilirdi fikrim. Doktora tezimde teşekkür ederken eski erkek arkadaşıma da teşekkür ettim, aslında etmeyecektim, bana neden teşekkür etmiyorsun dedi arsız, bende ya ayrılırsak dünyanın bin türlü hali var dedim, vay sen benle ayrılmayı mı düşünüyorsun diye kavga çıkardı zorla yazdırdı resmen ismini. Şimdi her gördüğümde sinir oluyorum, sildirme imkanımda yok, doktora tezi de google da çıkıyor hemen, herkes görebiliyor, ömür boyu onunla bir bağım olmuş oldu maalesef