Iki soru !!!!!!!!!!!!

ben hastane çıkışı eşofmanla çıkmıştım....bayramdada siyah hamileik pantolonumla üzerine tunik kazak almıştım...

bayramlık almayacağım. hamilelik dönemimde de çok fazla kıyafet almadım zaten, mevcutlardan giyerim. hastaneden çıkarken eşortman düşünüyorum, ama o da yeni değil. şimdilik oluyor eskiler. umarım 2 ayda çok şey değişmez :Saruboceq: değişirse de hamile kıyafetlerimden biriyle çıkarım. gecelik ve pijama konusunda karar veremedim henüz :uhm:

chasmir ne güzel hala eski kıyafetlerine sığıyosun demek. bende çok kilo almama rağmen eşofmanlarım dahil hiç bişeyim olmuyo :KK43:(( hoş bacaklar basanler aynı ama göbekten giremiyorum eskilerin içine ama sanırım bide çok zayıf olmamdan kaynaklanıyo 0 bedendim hamile kalmadan önce.

hastaneden çıkarken hamile kıyafetlerinden birini alırım yanıma, pantolon ve t-shirt mesela. bayramdaysa mümkünse kendimi eve kapatmayı ve kimseye görünmemeyi düşünüyorum. benim de eşimin de ailesi istanbulda değil, e benim de günlerim sayılı olacağından istanbuldan ayrılamayacağız. dolayısıyla bu bayram giysiye gerek yok. tabi planda beklenmeyen değişiklikler olmazsa :)

ben hamilelikte bisürü tayt ve tunik almıştım onlardan birini götürürrüm giderken iy idüşünmüşün cnm ama zaten bayramda doguım yapmış olcam ben sanırım çıkma imkanım sıfır:)kızımlşa evde geçiririm ilk bayramımızı

ben hastaneden cıkarken esofman altı gıycem hamıleler ıcın olanlardan almıstım.uzerıne uzun tsort ve ınce trıko ve kalcalarımı kapatan bır hırka gıymeyı dusunuyorum.bu bayramda özel bısey almıcam benı asıl heyecanlandıran kurban bayramında oglusumun ne gıyecegi:)

ahhh ah keşke bende kimseye görünmeden ayaklarımı uzatıp dinlenebilsem bu bayramda ama nerdeeeeee.evde anne baba var mecbur çıkcam insan içene üstünede hizmeti var tabi bide bunun. :KK43:(( valla orko cum inş. sağlıkla gelsim prensin şimdiden hazır kurban bayramında giycekleri.geçen çarşıda denk gelmiştim bi tulum üstünede kapşonlu rüzgarlığı vardı takım çok hoşuma gitmiş dayanamamış almıştım inş. olur bayramda özellikle saklıyorum onu.

X