Iki soru !!!!!!!!!!!!

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
kızlar buyrun size hiç lafını bile etmediğimiz va düşünmediğimiz iki soru.
1-) demin hastane çantasına gözüm takıldı ve farkettim, iyi güzel hastahanede giycem gecelik bebişim kıyafetleri herşey koydum iyide hastaneden eve gevcelikle gelemicemize göre. hastahaneden çıkarkende giyecek birşeyler koydunuzmu çantaya ?

2-) bide önümüz bayram ve bizler koca göbüşlerimizle ortalıkta olucaz peki bir ay için hatta belkide bi kaç gün için iyi bişeyler almaya değermi bayramda giyecez ?

soruları soran olarak cevapta vereyim bari :) hastahaneden çıkarken giymek için hemen çantaya bi eşofman takımı ve tişört yerleştirdim.bayram içinse çok rahat ettiğim için altıma bir tayt ve üzerimede uygun bir tişört düşünüyorum.çünkü o kadar kısa zaman için hamile giyim mağazalarına çok çok paralar yatırmaya içim elvermiyo doğrusu.

ben hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı almıştım buyuk beden onu gıydım bayram içinse iyi düşünmüşsün tayt ve üzerine şık bır bluz yada gömlek emzirmen açısından iyi olur canım

antikacım ben elbise koydum hastaneden çıkarken kullanmak için....
bayramada tabi ozamana kadar doğurmazsam bende tayt ve tişört veya elbise düşünüommmmyerimseniben

hımm bak ben bunu hiç düşünmemiştim ben öle pijamayla falan çıkmam olmassa lal gibi bende elbise alıp koyayım cantama zaten benim çantam hazır bilem değil hazırlarken koyarımm bayram içinde hımmmmmm siyah bir hamiş pantolonu almıştım zaten üstünede bi şöle güzel kokoş tuniği alırımm 1 tane alsam yeter zatenn 3 gün onu giyerim artık napalım :)))

antikacım benim hastanem eve çok yakın eşofman koydum dönüş için
bayram içinde iyi deidn hiç bişi düşünmemiştim
elbise alırım sanırım

hastaneden cıkışında elbıse gıyerım muhtemelen.bayramda da kumas bır hamıle pantolunu almıstım üstüne de uygun bıseyler var zaten almıstım o kadar gıymıyorum onları onları goyerım heralde.bebeğim doğsunda o kadar mühim deil :)

hastaneden çıkarken bende elbise koyacağım yada salaş salaş bi pantolunun var onu ve tuniğimi kmoyarım rahatça çıkarım...

bayramdada elbise giyerim olmassa alıcaz bişeyler..

kızlar bence bayrama herzaman giyebileceğiniz rahat bişey alın çünkü doğumdan hemen sonra giyecek bişey bulamıyosunuz üstünüze hamileyken giydiklerinizi giyiyosunuz

bende gez pek gezcek durumda deilim zaten ama biz annemlerle beraber yaşıyoruz o yüzden gelen giden olcak mecbur giyinmek zorundayım.tabi bide şu var o zamana kadar doğurmazsak :) hastaneden çıkarken eşofman seçmemin sebebide hem rahatlığı heryerim kapalı olur hemde benim evimle gittiğim hastanenin arası 20 dakka falan tutuyo kendi eteğimle falan uğraşamam zaten küçük prensim kucağımda olcak kendimimi topluyim çocuğamı bakim onun için eşofman aldım.

anlıyorumda zaten hastaneden çıkıyoruz çıkarkende pijamalarla
çıkmak bana hiçmi hiç garip gelmiyor açıkcası.:kedi:.ben üzerimde olan pijamalarımla çıkar,eve
gelincede şıkır şıkır olan pijama takımımı giyer yatarım.zemuszemus.sonuçta eve arabayla gelecez öyle değilmi??

valla garip değil ama ben tesettürlüyüm garipsenir :KK66:
buyüzden eşofman tercihim..
benim ailem bursada istanbulda sadece kociğin ailesi var bu bayram kimse kusra bakmasın bursaya gidemiyorsam ki gidemem kimselerede gidemem (işime gelir zatenkaydirigubbakcemile3)

valla garip değil ama ben tesettürlüyüm garipsenir :KK66:
buyüzden eşofman tercihim..
benim ailem bursada istanbulda sadece kociğin ailesi var bu bayram kimse kusra bakmasın bursaya gidemiyorsam ki gidemem kimselerede gidemem (işime gelir zatenkaydirigubbakcemile3)
hmm öyleyse başka tabii canımm..ben bu yönden düşünmemiştimm pardon arkadaşımmŞeniz

hastaneden eşofman yada pijamayla çıkarım nasılsa taxi yada bi akrabanzı gelr almaya evnin önünde incen ee daha ne ki düşünmeye bile grek yok ben dün hastanede gymk için gecelk ve pijama takımı aldım ama eve geldm giydim çamaşırımı gösterio sinir oldum.üstüne lizözümü giyicem malesefff.
bitanede ayrı kokoş bişi almştım pijama takımı lizözlü ama onu hastaneden çkarken felan leke olur bende mevlütünde giyicem ne bilim mevlütünde elbisemi giyilir bu sefr demesnler görmmişin oğlu olmş die çok kokoşmu olmk gerekr acaba kıslar:=?=))))
benm pijamalarmda kokoş altnda topklu tüylü ayakkabı gycem ama düşünemedm elbise giyerm die keşke almasaydm kafamı karştırdı dün arkadaşlar.

ben daha hastane çantamı hazrlamadm ve ben erken bekliorum kıslar suyun az dediya dr arada kasılma sancı felan diorum erken gelr bu oğlşm ama daha çantamı hazrlamadm yıkancak ütülencek oooof offf:KK43:ki bide 33 haftalığz:=)

hastaneden eşofman yada pijamayla çıkarım nasılsa taxi yada bi akrabanzı gelr almaya evnin önünde incen ee daha ne ki düşünmeye bile grek yok ben dün hastanede gymk için gecelk ve pijama takımı aldım ama eve geldm giydim çamaşırımı gösterio sinir oldum.üstüne lizözümü giyicem malesefff.
bitanede ayrı kokoş bişi almştım pijama takımı lizözlü ama onu hastaneden çkarken felan leke olur bende mevlütünde giyicem ne bilim mevlütünde elbisemi giyilir bu sefr demesnler görmmişin oğlu olmş die çok kokoşmu olmk gerekr acaba kıslar:=?=))))
benm pijamalarmda kokoş altnda topklu tüylü ayakkabı gycem ama düşünemedm elbise giyerm die keşke almasaydm kafamı karştırdı dün arkadaşlar.

eklesene bakalım bizdeopuyorumnanaktan

Ben hastaneye normal giyisi ile girmeyi ve gene ögle cikmayi düsünüyorum. Yani hamile pantolon ve bir üst ile. Esofman takimi ve gecelik ile cikmak hosuma gitmiyor benim.

bayramlık almayı bende düşünmüyorum,bir yere gitmeyide düşünmüyorum,zaten gidecek halimde yok,koca bir karınla,akraba akraba dolaşamam hiçkimse kusura bakmasın.Ayrıca kendimi hamileyken hiç beğenmiyorum zaten,çok çirkin geliyorum kendi kendime,bide gezemem,kurban bayramında oğluşumla gezerim süslenip :) Hastane çıkışına gelince ben onun için hamileyken karnımı sıkar diye giyemediğim eteklerimden giymek istiyorum,olurmu bilmiyorum ama...

X