• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki saat sonra çıkan çizgi(resimli)

Ben Toronto'da yaşıyorum tesadüfe bak sen :) aynen dediğin gibi pahalılar ve çok lüzumsuz varsa gebelik her testte çıkar zaten,ay diyene bak bugün 2 test yaptım :KK70: ama ucuz olanlardan bugün 7 dpo. Pazartesi bir test daha yaparım. Sen ne zamandır istiyorsun? Bide first response Lubricant hamileligi kolaylaştırıyor diye duydum

Yaaa orda Holiday in de kalıyorum. Bi kere gelmek nasip oldu. Otelin altında Starbucks var o yakınlarda alışveriş merkezi var baya büyük. Ordaki vitaminler falan şahane. Bende 1 senedir TTC. 13 dpo Şuan. Ama tık yok. Ne adet ağrısı ne göğüs şeysi. Hiç birşey yok vallahi. Test yaptım negatif. Bakalım. Toronto da yaşamak zor mu? Ben Mayısta gelmiştim çok soğuktu. Hamile kalırsam Canada yada Amerika da doğurmayı çok istiyorum. Gerçi dolar şuan çok arttı. Muhtemelen çok zor olacak artık. Amerika vizem var fakat Kanada bu aralar çok zor izin çıkarıyor.

Yaaa orda Holiday in de kalıyorum. Bi kere gelmek nasip oldu. Otelin altında Starbucks var o yakınlarda alışveriş merkezi var baya büyük. Ordaki vitaminler falan şahane. Bende 1 senedir TTC. 13 dpo Şuan. Ama tık yok. Ne adet ağrısı ne göğüs şeysi. Hiç birşey yok vallahi. Test yaptım negatif. Bakalım. Toronto da yaşamak zor mu? Ben Mayısta gelmiştim çok soğuktu. Hamile kalırsam Canada yada Amerika da doğurmayı çok istiyorum. Gerçi dolar şuan çok arttı. Muhtemelen çok zor olacak artık. Amerika vizem var fakat Kanada bu aralar çok zor izin çıkarıyor.
Eaton Centre alışveriş merkezinden bahsediyorsun büyük ihtimal. Eğer tahmin ettiğim otelse oraya iS görüşmesi için gitmiştim bir süre önce. Her hangi bir sorun yok demi sende yada eşinde? Abimin esi de 1 sene ttc ama olmadı en sonunda bıraktı istemiyoruz dediler o ay hamile kaldı. Evet şuan buz gibi evin içinde kalın giyindim henüz ısıtıcıyı açmadılar. Evet ya Toronto çok pahalı bir yer. Normal bir hayat yaşamak için aylık gelirin 4-5 bin olması lazım ki meslek sahibiyseniz hayli hayli kazanılır. Kanada aslında hep zordur izin alması diger Ülkeler gibi değil o nedenden safety bir ülke içim rahat. İmkanın varsa valla yapacağın en iyi şey olur evladın için :)

Eaton Centre alışveriş merkezinden bahsediyorsun büyük ihtimal. Eğer tahmin ettiğim otelse oraya iS görüşmesi için gitmiştim bir süre önce. Her hangi bir sorun yok demi sende yada eşinde? Abimin esi de 1 sene ttc ama olmadı en sonunda bıraktı istemiyoruz dediler o ay hamile kaldı. Evet şuan buz gibi evin içinde kalın giyindim henüz ısıtıcıyı açmadılar. Evet ya Toronto çok pahalı bir yer. Normal bir hayat yaşamak için aylık gelirin 4-5 bin olması lazım ki meslek sahibiyseniz hayli hayli kazanılır. Kanada aslında hep zordur izin alması diger Ülkeler gibi değil o nedenden safety bir ülke içim rahat. İmkanın varsa valla yapacağın en iyi şey olur evladın için :)

Şimdilik 15bin dolar gibi bi rakam çıkıyor. Biraz hesap kitap yapacağız ona görw karar vereceğiz artık. Eaton değil ya. Eaton baya baya büyük bizimki yiyecek ve market bölümü olan büyük bir yerdi. Yakınlarda Marshall’s falan var. Eşimin spermiogramında sıkıntı çıktı maalesef. Ama tüp bebek doktoru tedaviye gerek duymadı. Doğal devam ediyoruz dedi. Bizde tamam dedik. Zaten baya hararetli çalışıyoruz o yüzden pekte üzülmeye strese girmeye vaktimiz olmuyor :)) ama hergün testing yani :) hiç sıkılmadan yapmaya devam. Bide her yeni cycle yeni bir umut. Aslında baya hoşuma da gidiyor yeniden başlayıp aynı heyecanı yeni bir ay daha yaşamak. Hiç umutsuz değilim. Bir şekilde olacak bugün yarın. Allah biliyor.

Ay bilemedim ki şimdi! Burda Mall çok. 15 bin çok kesinlikle. Ama toplanır mi bilemiyorum! Ne güzel ya durumdan memnunsan çalışmalara devam o zaman :) inşallah hakkında hayırlısı olur:KK49:

6 tane test yapana kadar keşke bi kan testi yaptırsaydınız daha iyi olmazmıydı hem 6 testte birden pozitif çıkması enterasan bi durum negatif çıksa anlarım ama pozitif.... ya hamilesiniz üstüne görüyosunuz yada prolaktin hormonunuz çok yüksektir bence bi baktirin
Sonradan çıkan sonuçlar geçersiz dendiği için çok da ciddiye almadım, adet gecikmesini bekledim. O da gecikmedi zaten, tam zamanında geldi.

Back