Ben de adetime 4 gün kaladan itibaren 4 gün üst üste 6 tane laboquick test yaptım. 6 tanesinde de sonradan çıkan ikinci çizgim vardı. Önceleri bir iki saat sonra çıkmıştı, son yaptığım ise yarım saat sonra çıktı. Bugün 28.gün yani adet günüm ama iki kez test yaptım, ikisi de bembeyaz. Henüz adet olmadım. Yarın olurum herhalde.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki saat sonra çıkan çizgi(resimli)
- Konu Sahibi Agatha_m
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik tespiti testleri hamiellik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Benim adetime 7 kala ve 5 kala yaptığım testlerde saatler sonra çıktı. Ondan sonra test yapmadım. Adet günü kan verdim 34 çıktı. bozuk değilse ve güvenilir markaysa doğru çıkıyor. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın yada direk kan verin. İnşaallah gönlünüzden geçtiği gibi olur
- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
Arkadaslar kesınlıkle kendı adıma önermiyorum. Bu ıkı testı yaptıgım ılk sanıyelerde ıkısındede cızgı cıktıgı halde ben hamıle degıldım. Bırı predıktor earyl bırıde laboquıc ucuz kaset test. Adetınız 1hafta gecmeden kendınızı umutlandırmayın benım gıbı hayal kırıklıgına ugrarsınız
Eklentiler
Adet günü 34 ise, 7 gün öncesi mantıken değerin henüz kanda bile 2-3 civarı bir şey olması lazım. Daha idrara geçecek de, görünecek de...Bence tamamen tesadüf olmuş. Ayrıca sizin için hayırlı olsun.Benim adetime 7 kala ve 5 kala yaptığım testlerde saatler sonra çıktı. Ondan sonra test yapmadım. Adet günü kan verdim 34 çıktı. bozuk değilse ve güvenilir markaysa doğru çıkıyor. Yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın yada direk kan verin. İnşaallah gönlünüzden geçtiği gibi olur
- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 23
- 48
Ilk hamileligim 4 senelik bir tedaviden sonra oldu ve bundan sonra hic korunmadim cünkü olmuyordu ve adet araliklarım cok duzensizdi tam on yıl sonra yine bir regl gecikmesinden sonra test aldım negatif cikti cöpe attim testi dısarı ciktim 2 3 saat sonra eve geldim gece gordugum ruya aklına geldi gittim testi geri cikardim baktım hafif bir cizgi daha çıkmış acaba mi dedim ama sonra boş verdim sonra kanamam oldu daha sonra bunu bir hemşire arkadasima anlattım yanlislikla pozitifken negatif cikabiliyo ama negatifken cift cizgi pek cıkmaz gel bi kan tedti yaptirslim dedi birde baktikki ben 4 haftalik hamileyim sizi umutlandirmak istemem ama ben yasadim su an oğlum 7 yasında
- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 31
- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
Aynen öyle6 tane sonradan çıkan pozitifin üstüne bugün adet oldum. Bence bu şekilde hamileliğini öğrenmiş olanların durumu tamamen tesadüfi.
- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Benim bildiğim kadariyla first response çok güvenilir hiç duymadim yalancı 2. Çizgi çıkarttığını. Kimyasal gebelik yaşamış olmayasaniz?Biri Türkiyeden aldığım biri yurtdışından. Başka bulamadım bunları çekmişim bitek fotoğraf olarak.
- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz. Bende geçen ay yaşadım 3 farkli markayla her seferinde positif cikti sonunda adet oldum yani bebek tutunamadi.6 tane sonradan çıkan pozitifin üstüne bugün adet oldum. Bence bu şekilde hamileliğini öğrenmiş olanların durumu tamamen tesadüfi.
- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- 29 Ağustos 2018
- 150
- 122
- 23
- 48
6 tane test yapana kadar keşke bi kan testi yaptırsaydınız daha iyi olmazmıydı hem 6 testte birden pozitif çıkması enterasan bi durum negatif çıksa anlarım ama pozitif.... ya hamilesiniz üstüne görüyosunuz yada prolaktin hormonunuz çok yüksektir bence bi baktirin6 tane sonradan çıkan pozitifin üstüne bugün adet oldum. Bence bu şekilde hamileliğini öğrenmiş olanların durumu tamamen tesadüfi.
- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
Benim bildiğim kadariyla first response çok güvenilir hiç duymadim yalancı 2. Çizgi çıkarttığını. Kimyasal gebelik yaşamış olmayasaniz?
Hayır canım hiç yaşamadım :) Doktora gidip teyit etmişliğim var. First response yn dijitalinide kullandım oda bozuk çıktı mesela. Ben bi tane kadının ttc vlogunda first response dan her zaman pozitif sonuç aldığını gördüm. Şoka girmiştim hatta. First signal ondan bi tık daha iyi.
- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Anladım çok ilginç. Ben kendim hic kullanmadım. Sadece cleablue digital olanini kullandim 4-5 kez o mesela yanlış negatif verdiHayır canım hiç yaşamadım :) Doktora gidip teyit etmişliğim var. First response yn dijitalinide kullandım oda bozuk çıktı mesela. Ben bi tane kadının ttc vlogunda first response dan her zaman pozitif sonuç aldığını gördüm. Şoka girmiştim hatta. First signal ondan bi tık daha iyi.
- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
Anladım çok ilginç. Ben kendim hic kullanmadım. Sadece cleablue digital olanini kullandim 4-5 kez o mesela yanlış negatif verdi
Evet clearblue daa yanlış nehatif veriyor ama testi kırıp içini açınca normal gebelik testi olduğunu göreceksiniz. O testte pozitifse + işaretini görürsünüz
- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
Bide ben hiç hamile kalmadım o yüzden hiç anlayamıyorum yada hissedemiyorum farklılıkları tek tesellim o aptal testler. Bıraktım artık ordan burdan pahalı testler almayı. Önümüzdeki ay Amerikaya gideceğim inş. Kendime söz verdim. Almadan geri döneceğimAnladım çok ilginç. Ben kendim hic kullanmadım. Sadece cleablue digital olanini kullandim 4-5 kez o mesela yanlış negatif verdi
- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Valla alma gerçekten pahalılar o testler.ben genelde dollar store tarzı yerlerde alıyorum 1.25 dolara ayni sonucu gösteriyor ama bazen işte sirf pregnant yaziliyor diye yaptimBide ben hiç hamile kalmadım o yüzden hiç anlayamıyorum yada hissedemiyorum farklılıkları tek tesellim o aptal testler. Bıraktım artık ordan burdan pahalı testler almayı. Önümüzdeki ay Amerikaya gideceğim inş. Kendime söz verdim. Almadan geri döneceğim
- 22 Şubat 2018
- 217
- 232
- 23
Valla alma gerçekten pahalılar o testler.ben genelde dollar store tarzı yerlerde alıyorum 1.25 dolara ayni sonucu gösteriyor ama bazen işte sirf pregnant yaziliyor diye yaptim
Çok pahalı ya. Bende en son Toronto da bi alışveriş merkezinden almıştım. Testlerin tanesi 15 $ ve 20 $ arasında değişiyor. Bir tek preseed bana Türkiyeden daha ucuza gelmişti. 35 $ vermiştim. Şimdi o da kur yüzünden pahalı oldu.
- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ben Toronto'da yaşıyorum tesadüfe bak sen :) aynen dediğin gibi pahalılar ve çok lüzumsuz varsa gebelik her testte çıkar zaten,ay diyene bak bugün 2 test yaptım ama ucuz olanlardan bugün 7 dpo. Pazartesi bir test daha yaparım. Sen ne zamandır istiyorsun? Bide first response Lubricant hamileligi kolaylaştırıyor diye duydumÇok pahalı ya. Bende en son Toronto da bi alışveriş merkezinden almıştım. Testlerin tanesi 15 $ ve 20 $ arasında değişiyor. Bir tek preseed bana Türkiyeden daha ucuza gelmişti. 35 $ vermiştim. Şimdi o da kur yüzünden pahalı oldu.