İki saat sonra çıkan çizgi(resimli)

Gerçekten mi?Ama heralde sizin reglinize çok vardı değil mi?Ben yumurtlamamın 14. günündeyim.Böyle çıkma ihtimali var mı?
Reglime 3 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. Bir kaç gün sonra ev tipi testleri yapmaya basladim durum anlattığım gibi oldu. Benim yumurtlamam geç olmuş yaklaşık 7 8 gün kadar. Ondan tüm testler negatif çıkmış.

Anladım.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Güzel günler görsün yavrunuz.Umut fakirin ekmeği işte ben de bir heyecan yaptım bakalım çok umutlu olmamakla birlikte tekrar test yapıcam.

Anladım.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Güzel günler görsün yavrunuz.Umut fakirin ekmeği işte ben de bir heyecan yaptım bakalım çok umutlu olmamakla birlikte tekrar test yapıcam.
Çok teşekkür ederim isteyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah :)

Merhaba.Yaptım test ne yazık ki bembeyaz Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Yine vuslat başka bahara
Atar mısın remini o testide atma sonradan çıkabilir ben yaşadım aynı şeyi iki gün önce ve 223.27 değerde seninki gibi 1 saat sonra belirdi

Negatif maalesef gebelik testlerinde uzun süreden sonra çıkıyor o çizgi dikkat ederseniz renkte degisiklik yok sadece şekil olarak görüyorsunuz. En kisa zamanda alırsınız guzel haberi insallah

Rabbim nasip etsin benim de öyle olmuştu geçen ay inşallah en kısa zamanda pozitif çizgileri görürüz .

Eklentiler

• 96A75DF5-5949-4947-BA4A-30A54D47B623.jpeg
    26,7 KB · Görüntüleme: 376
Bende hamile kaldığım zaman ilk yaptiğım test birinci cizgi hafif belli oluyordu ikinci cizgi hiç gorünmuyordu. Hamile olmadığımı düşünmüştüm ama bir iki saat sonra tekrar teste baktığımda ikinci cizgi hafifte olsa belli olmaya başlamışti. Ertesi gün tekrar yeni test yapmıştım ve iki cizgide net belli oluyordu ,hamileydim. Emin olmak için tekrar denemeniz gerekiyor..

Selam,kan testine gerek kalmadı ne yazık ki Ertesi sabah tekrar test yaptım bembeyazdı akşamda regl geldi.Demekki testler 1-2 saat bekleyince bize oyun oynuyorlar.Çok teşekkür ederim ilgine

Hayırlısı olsun canım. Yeni cycle yeni umutlar olsun. Umarım biran önce hamilelik haberlerini alırız

Aynen canım laboquick marka aldım adetıme daha kac gun var bellı degıl cunku adet duzenleyıcı progynova ılac kullanıyorum hapın bıtmesınede daha 3gun var bende oylesıne yaptım dun sonradan ıkıncı cızgı cıktı ama ıhtımal vermıyorum cunku hap bıtınce adet olucam. Test 10dkdan sonra sonuc vermıyo dogru olarak kan testı en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…