- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
Canim benimki 1 saat sonra cikmisdi.umudunu hemen kayb etme.Haklısınız galiba.Bazı hanımlar sonradan çıkan çizgilerle gebe olduklarını yazmışlar forumlarda ama heralde tamamen tesadüf.
Reglime 3 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. Bir kaç gün sonra ev tipi testleri yapmaya basladim durum anlattığım gibi oldu. Benim yumurtlamam geç olmuş yaklaşık 7 8 gün kadar. Ondan tüm testler negatif çıkmış.Gerçekten mi?Ama heralde sizin reglinize çok vardı değil mi?Ben yumurtlamamın 14. günündeyim.Böyle çıkma ihtimali var mı?
Anladım.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Güzel günler görsün yavrunuz.Umut fakirin ekmeği işte ben de bir heyecan yaptım bakalım çok umutlu olmamakla birlikte tekrar test yapıcam.Reglime 3 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. Bir kaç gün sonra ev tipi testleri yapmaya basladim durum anlattığım gibi oldu. Benim yumurtlamam geç olmuş yaklaşık 7 8 gün kadar. Ondan tüm testler negatif çıkmış.
Sağolun.Tekrar bir test yapıcam bakalım:)Canim benimki 1 saat sonra cikmisdi.umudunu hemen kayb etme.
Çok teşekkür ederim isteyen herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah :)Anladım.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Güzel günler görsün yavrunuz.Umut fakirin ekmeği işte ben de bir heyecan yaptım bakalım çok umutlu olmamakla birlikte tekrar test yapıcam.
Merhaba.Yaptım test ne yazık ki bembeyazSelam canim ne yaptin test yaptinmi tekrar?
Var hayırlı olsun canımSelam kızlar ,bugün adetimin 3. günü.Test yaptım başta hayalet bir çizgi gördüm sonradan kayboldu.Bende bi kenara bırakıp dışarı çıktım geldiğimde durum buydu.Fikirlerinize ihriyacım varEki Görüntüle 2189879
Atar mısın remini o testide atma sonradan çıkabilir ben yaşadım aynı şeyi iki gün önce ve 223.27 değerde seninki gibi 1 saat sonra belirdiMerhaba.Yaptım test ne yazık ki bembeyazÇok teşekkür ederim ilgilendiğin için.Yine vuslat başka bahara
Selam,kan testine gerek kalmadı ne yazık ki
AminnnnRabbim nasip etsin benim de öyle olmuştu geçen ay inşallah en kısa zamanda pozitif çizgileri görürüz .
Selam,kan testine gerek kalmadı ne yazık kiErtesi sabah tekrar test yaptım bembeyazdı akşamda regl geldi.Demekki testler 1-2 saat bekleyince bize oyun oynuyorlar.Çok teşekkür ederim ilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?