Bütün testleri hallettim.Hayatımda hiç bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum.Hiçbirinde gölge bile çıkmamıştı o yüzden acaba mı dedim bunu görünceBaşk test yokmu elinizde? Adetime daha var deseydiniz hamilesiniz derdim ama gününüz geçmiş hemen çıkması gerekirdi çizginin. Bozuk olabilir test.
Haklısınız galiba.Bazı hanımlar sonradan çıkan çizgilerle gebe olduklarını yazmışlar forumlarda ama heralde tamamen tesadüf.20 dkdan sonra çıkan çizgiyi dikkate alma
Olabilirsin tabiki mesela ben o kadar test yaptım daha hiç saatler sonra ikinci çizgi çıkmadı. Kan ver bence yarın sağlık ocağında kesin çözüm:) Streste geciktirir adeti çünkü.Yani hiç umut yok diyorsunuz
Ben yıllardır her ay test yapıyorum dediğiniz gibi saatler sonra da olsa bir kere bile görmedim çizgiyi.İlk kez oluyor.Yarın sabah ilk iş kan mı vereyim yoksa bir test daha mı yapsam.Kan testinde <1.2 görmek de kabus gibiOlabilirsin tabiki mesela ben o kadar test yaptım daha hiç saatler sonra ikinci çizgi çıkmadı. Kan ver bence yarın sağlık ocağında kesin çözüm:) Streste geciktirir adeti çünkü.
Gerçekten mi?Belli bir marka mı kullanıyorsunuz?Benim yaptığım testlerde hep bekledikten sonra çizgi çıkıyor ama hiç hamile olmadım. O yüzden kan verin kesin sonuç alırsınız.
Gerçekten mi?Belli bir marka mı kullanıyorsunuz?
Ayy çok haklısınız resmen 2. Çizgi var.Benim yıllardır başıma hiç gelmediği için ani bir heyecan yaptım ama şu an gerçeklerle yüzleşmiş durumdayım:;(Biri Türkiyeden aldığım biri yurtdışından. Başka bulamadım bunları çekmişim bitek fotoğraf olarak.
Ayy çok haklısınız resmen 2. Çizgi var.Benim yıllardır başıma hiç gelmediği için ani bir heyecan yaptım ama şu an gerçeklerle yüzleşmiş durumdayım:;(
Başkalarını bilmem ama kendi adıma şunu söyleyebilirim ayni şey başıma geldi bi kaç gün önce hatta. İlk başta hiç çizgi yoktu daha sonra baktığımda ki en az 3 5 saat sonrasından bahsediyorum ikinci bi çizgi vardı. Tabi dikkate alınmamalı diye bildiğim için takılmadım ertesi gün yeniledim testi yine aynı şey oldu. Sonra iki gün test falan yapmadım. Bu sabah yeniden test yaptigimda 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı ve bugün kan testinde pozitif i gördüm :)) bazen HCG değeri çok düşükken böyle durumlar olabiliyormus :)Haklısınız galiba.Bazı hanımlar sonradan çıkan çizgilerle gebe olduklarını yazmışlar forumlarda ama heralde tamamen tesadüf.
Aynısı başıma geldi ilk başta inanmadim ertesi gün yine test yaptım yine aynı şey oldu. Sen yeniden test yap bence emin olmak için yine aynı şey olursa bi kaç gün bekle o zaman yap Bida çift cizgiyi görürsen doğruuuu doktoraaâaa:)))Selam kızlar ,bugün adetimin 3. günü.Test yaptım başta hayalet bir çizgi gördüm sonradan kayboldu.Bende bi kenara bırakıp dışarı çıktım geldiğimde durum buydu.Fikirlerinize ihriyacım varEki Görüntüle 2189879
Gerçekten mi?Ama heralde sizin reglinize çok vardı değil mi?Ben yumurtlamamın 14. günündeyim.Böyle çıkma ihtimali var mı?Aynısı başıma geldi ilk başta inanmadim ertesi gün yine test yaptım yine aynı şey oldu. Sen yeniden test yap bence emin olmak için yine aynı şey olursa bi kaç gün bekle o zaman yap Bida çift cizgiyi görürsen doğruuuu doktoraaâaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?