İki saat sonra çıkan çizgi(resimli)

Agatha_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
66
55
38
Selam kızlar ,bugün adetimin 3. günü.Test yaptım başta hayalet bir çizgi gördüm sonradan kayboldu.Bende bi kenara bırakıp dışarı çıktım geldiğimde durum buydu.Fikirlerinize ihriyacım var

Başk test yokmu elinizde? Adetime daha var deseydiniz hamilesiniz derdim ama gününüz geçmiş hemen çıkması gerekirdi çizginin. Bozuk olabilir test.

Başk test yokmu elinizde? Adetime daha var deseydiniz hamilesiniz derdim ama gününüz geçmiş hemen çıkması gerekirdi çizginin. Bozuk olabilir test.
Bütün testleri hallettim.Hayatımda hiç bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum.Hiçbirinde gölge bile çıkmamıştı o yüzden acaba mı dedim bunu görünce

Olabilirsin tabiki mesela ben o kadar test yaptım daha hiç saatler sonra ikinci çizgi çıkmadı. Kan ver bence yarın sağlık ocağında kesin çözüm:) Streste geciktirir adeti çünkü.
Ben yıllardır her ay test yapıyorum dediğiniz gibi saatler sonra da olsa bir kere bile görmedim çizgiyi.İlk kez oluyor.Yarın sabah ilk iş kan mı vereyim yoksa bir test daha mı yapsam.Kan testinde <1.2 görmek de kabus gibi

Gerçekten mi?Belli bir marka mı kullanıyorsunuz?

Vallahi size şöyle söyliyim. Türkiyedeki bütün ucuz markalar, pahalı olan predictor. Amerikaya gittiğimde aldığım first signal, first response, clearblue lar, Çinden aldığın ilginç markalar hatta hindistan dan bile aldım. Hepsi de bekleyince ikinci bir çizgi çıkardı. Denemeye ilk başladığımda heyecan yapıp kan veriyordum ve negatif çıkıyordu. Şimdi hiç umurumda değil. Çok tuhaf ama gerçekten yarım saat bekleyen bir testi dikkate almamak gerekiyor. Dur o eski testlerden sakladığım varsa resmini atıcam hatta.

Biri Türkiyeden aldığım biri yurtdışından. Başka bulamadım bunları çekmişim bitek fotoğraf olarak.

Eklentiler

• 1D0AD103-CACB-4DD4-81FD-5BAC20E8417E.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 600
  • 2FC57624-53EB-41B1-A0DA-5E1DF98DB8D8.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 585
Biri Türkiyeden aldığım biri yurtdışından. Başka bulamadım bunları çekmişim bitek fotoğraf olarak.
Ayy çok haklısınız resmen 2. Çizgi var.Benim yıllardır başıma hiç gelmediği için ani bir heyecan yaptım ama şu an gerçeklerle yüzleşmiş durumdayım:;(

Ayy çok haklısınız resmen 2. Çizgi var.Benim yıllardır başıma hiç gelmediği için ani bir heyecan yaptım ama şu an gerçeklerle yüzleşmiş durumdayım:;(

Ama sakın negatiftir tamamen diyede düşünmeyin. Siz test yapmaya devam edin. Çünkü bende zaman zaman böyle 2 saat sonra pozitif olupta hamile olanları duyuyorum

Haklısınız galiba.Bazı hanımlar sonradan çıkan çizgilerle gebe olduklarını yazmışlar forumlarda ama heralde tamamen tesadüf.
Başkalarını bilmem ama kendi adıma şunu söyleyebilirim ayni şey başıma geldi bi kaç gün önce hatta. İlk başta hiç çizgi yoktu daha sonra baktığımda ki en az 3 5 saat sonrasından bahsediyorum ikinci bi çizgi vardı. Tabi dikkate alınmamalı diye bildiğim için takılmadım ertesi gün yeniledim testi yine aynı şey oldu. Sonra iki gün test falan yapmadım. Bu sabah yeniden test yaptigimda 5 dk olmadan ikinci çizgi çıktı ve bugün kan testinde pozitif i gördüm :)) bazen HCG değeri çok düşükken böyle durumlar olabiliyormus :)

Aynısı başıma geldi ilk başta inanmadim ertesi gün yine test yaptım yine aynı şey oldu. Sen yeniden test yap bence emin olmak için yine aynı şey olursa bi kaç gün bekle o zaman yap Bida çift cizgiyi görürsen doğruuuu doktoraaâaa:)))

Gerçekten mi?Ama heralde sizin reglinize çok vardı değil mi?Ben yumurtlamamın 14. günündeyim.Böyle çıkma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…