İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kansızdan olma seniii

Hıııııı Sen benimle dalga mı geçtin

Okumuyomusun 2 saattir yazıyorum dün gece serum yedim acilde midem kötü üşütmüşüm
Sen bize temizliğe gel diyosun elinde tatlı kolanyayla ziyarete geliyim diceene

Valla hiç bakmadım desem kuzu, alıntılardan yazılanlara baktım geçti :26:
Midede ne var? Enfeksiyon falan mı kapmışsın kuzum?
Çok geçmiş olsun yavru özüüüüüürrr

Benimde midede enfeksiyon var bu yüzden 48 kilo sabit

aslaa yapmam ben öyle şeylerr

Hey louisa'nın dediği gibi öyle demek yok!
Nasılsın bugün cansum ?

cnm şuanda süperimm çünkü benimkisi şimdi aradı . Orası çok kötüymüş amaa malesef küçücükmüş televizyon da yokmş rasdyo da yokmş gazetede yokmuş . Çok üzüldüm . 1 ay böyle sadece haftada 10 daka telefon ile knşmakla geçicek ocakda çıkıcak büyük ihtimalle ..
Sen naslsn ?

Hoş geldin canım :))

hoşbuldukk benimki aradıda onunla knşuyordum daha yeni haberleşebildik cnm benim . İçim rahatladı biraz sesini duyunca . Artık haftaya cumartesiye kdr bekliycem çaresiz . 1 ay sonra büyük ihtimalle açığa geçecek açığa geçmeden öncede 1 hafta izni var yani 35 günden geriye sayıyorum ...

Geldiiimmmmmm! Üf tek başına da hiç gitmiyo. Keşke aşkım olsaydı kızsaydı bana hızlı içiyon diyo

Canıım çok sevindim ya, buna da şükür
1 aycık daha sabretsin. Sonra inşallah daha iyi olur kuzu..
Ben iyiyim, sorunları az da olsa hallettik gibi ama süründürüyorum

Su ve ateş filmini izledikten sonra bu şarkıyı tam kendime uygun buluyorum bee
Dilimden düşmüyor ..

[video=youtube;B9Lrd67E8Ho]http://www.youtube.com/watch?v=B9Lrd67E8Ho[/video]

Canıım çok sevindim ya, buna da şükür
1 aycık daha sabretsin. Sonra inşallah daha iyi olur kuzu..
Ben iyiyim, sorunları az da olsa hallettik gibi ama süründürüyorum

Neden süründürüyorsun bakiyim ?
Benimkide alem ya çok uzak ya orası 4 bçk saat sürüyo burdan benim gitmem imkansz annen gelecek diyom baana ben seni istiyorum ya annem gelmesin diyo
dedim aşkm saçmalama ya gelsin biraz moralin düzelir dedim . Normalde kapalı cezası 3 aymş da dosyalarla 2 ay olcakmş dosyaların tamamlanması da 1 ayı buluyo yani tam denk geliyo . Yani çaresiz 35 gün bekliycem .

Abi sen seninle yaşayanın ömrü uzar diyorsun. Bizim adam ise ömrümü yedin bitirdin diyo.
Var bu işte bi terslik ..

Converse giyen kaldı mı ya
Ben taaaa ortaokulda giydim..

Haketti o yüzden canım

Ahaha. Oh ne güzel işte, adam haklı hatun 35 gün dediğin nedir ki, o da geçer kuzum. Sabır ve duayla inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…