• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kansızdan olma seniii :60::60:

Hıııııı :20: Sen benimle dalga mı geçtin :27::27:

Okumuyomusun 2 saattir yazıyorum dün gece serum yedim acilde midem kötü üşütmüşüm :5:
Sen bize temizliğe gel diyosun elinde tatlı kolanyayla ziyarete geliyim diceene:25:

Valla hiç bakmadım desem kuzu, alıntılardan yazılanlara baktım geçti :26:
Midede ne var? Enfeksiyon falan mı kapmışsın kuzum?
Çok geçmiş olsun yavru özüüüüüürrr :17:

Benimde midede enfeksiyon var bu yüzden 48 kilo sabit :19:

Hıııııı :20: Sen benimle dalga mı geçtin :27::27:

Valla hiç bakmadım desem kuzu, alıntılardan yazılanlara baktım geçti :26:
Midede ne var? Enfeksiyon falan mı kapmışsın kuzum?
Çok geçmiş olsun yavru özüüüüüürrr :17:

Benimde midede enfeksiyon var bu yüzden 48 kilo sabit :19:
aslaa yapmam ben öyle şeylerr :19:

Hey louisa'nın dediği gibi öyle demek yok!
Nasılsın bugün cansum ?

cnm şuanda süperimm çünkü benimkisi şimdi aradı . Orası çok kötüymüş amaa malesef küçücükmüş televizyon da yokmş rasdyo da yokmş gazetede yokmuş . Çok üzüldüm . 1 ay böyle sadece haftada 10 daka telefon ile knşmakla geçicek ocakda çıkıcak büyük ihtimalle ..
Sen naslsn ?

Hoş geldin canım :))

hoşbuldukk benimki aradıda onunla knşuyordum daha yeni haberleşebildik cnm benim . İçim rahatladı biraz sesini duyunca . Artık haftaya cumartesiye kdr bekliycem çaresiz . 1 ay sonra büyük ihtimalle açığa geçecek açığa geçmeden öncede 1 hafta izni var yani 35 günden geriye sayıyorum ...

Geldiiimmmmmm! Üf tek başına da hiç gitmiyo. Keşke aşkım olsaydı kızsaydı bana hızlı içiyon diyo :25:

cnm şuanda süperimm çünkü benimkisi şimdi aradı . Orası çok kötüymüş amaa malesef küçücükmüş televizyon da yokmş rasdyo da yokmş gazetede yokmuş . Çok üzüldüm . 1 ay böyle sadece haftada 10 daka telefon ile knşmakla geçicek ocakda çıkıcak büyük ihtimalle ..
Sen naslsn ?

Canıım çok sevindim ya, buna da şükür :17:
1 aycık daha sabretsin. Sonra inşallah daha iyi olur kuzu..
Ben iyiyim, sorunları az da olsa hallettik gibi ama süründürüyorum :27:

Su ve ateş filmini izledikten sonra bu şarkıyı tam kendime uygun buluyorum bee :17:
Dilimden düşmüyor ..

[video=youtube;B9Lrd67E8Ho]http://www.youtube.com/watch?v=B9Lrd67E8Ho[/video]

Canıım çok sevindim ya, buna da şükür :17:
1 aycık daha sabretsin. Sonra inşallah daha iyi olur kuzu..
Ben iyiyim, sorunları az da olsa hallettik gibi ama süründürüyorum :27:

Neden süründürüyorsun bakiyim ?
Benimkide alem ya çok uzak ya orası 4 bçk saat sürüyo burdan benim gitmem imkansz annen gelecek diyom :D baana ben seni istiyorum ya annem gelmesin diyo
:1: dedim aşkm saçmalama ya gelsin biraz moralin düzelir dedim . Normalde kapalı cezası 3 aymş da dosyalarla 2 ay olcakmş dosyaların tamamlanması da 1 ayı buluyo yani tam denk geliyo . Yani çaresiz 35 gün bekliycem .

Tabi kuzum, giymek zorunda değil ki zaten. Hatıra olsun diye yaptırıyorlar :17:
Enişte arkadan tırnaklarını çıkartıp uçuça geçecek edaa kaçç :27::27:

Ben maviden hiç almadım. Collezione, Lcw'den falan aldım genelde..
Ama artık oraya da uğrayacağım :27:

Ahahha manyaksın abi vallahi manyaksın sen he. Seninle yaşayan insanın ömrü uzar lan :27:

Ama aslen böyleyim. :17:
İspanyol renkli bi pantolon, üstüne kalçayı kapatacak kadar gömlek.
Pantolon renginde bi şal, altta converse, kolda yandan takmalı bi çanta, suratta hafif bi makyaj :27:

Abi sen seninle yaşayanın ömrü uzar diyorsun. Bizim adam ise ömrümü yedin bitirdin diyo.
Var bu işte bi terslik ..

Converse giyen kaldı mı ya
Ben taaaa ortaokulda giydim..:27:
:27::27::27:

Neden süründürüyorsun bakiyim ?
Benimkide alem ya çok uzak ya orası 4 bçk saat sürüyo burdan benim gitmem imkansz annen gelecek diyom :D baana ben seni istiyorum ya annem gelmesin diyo
:1: dedim aşkm saçmalama ya gelsin biraz moralin düzelir dedim . Normalde kapalı cezası 3 aymş da dosyalarla 2 ay olcakmş dosyaların tamamlanması da 1 ayı buluyo yani tam denk geliyo . Yani çaresiz 35 gün bekliycem .

Haketti o yüzden canım :19:

Ahaha. Oh ne güzel işte, adam haklı hatun :27: 35 gün dediğin nedir ki, o da geçer kuzum. Sabır ve duayla inşallahh :31:

Back