• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben hiç pişman değilim, şuan boğsam gene pişman olmam :27::27:

İstedikleri renk yaptırabiliyorlar zaten canım, ama tertiplerinin hepsi de o renk olacak o zaman :27:
Maşallah de adama maşallah de nazar değdircen :23:

En uyuz olduğum şeeyyy! Benmkide en sevdiğim tşhirtünü acemilikte unutmuştu :19:

Benim ki uyandı şimdi.
Bu yazdığını ona gösterdim...

Allah razı olsun dedi , maşallah maşallah dedin ya onun için..

Nazar değmesin aynen :nazar: yok kızım tüm ordu sarı lacivert giysin benim ki yine almaz yine giymez..
Hah burayada yazıyorum zeynommmmmmm

Valla ben benimkine aldığım tişörtü unutmamış çünkü üstündeydi ondan unutmadı herhalde..:27::27:

iyi o zaman çabuk toparlamşsn :27:

Aşkitomcum saolsun teselli etti beni :9:
Dün daha kötü oldum moralim düzelsin diye gitmiştim kuaföre afedersin kusa kusa yüzümde kızamık gibi şeyler çıktı taktım kafaya güzel olmadı diye sonra fırçayı yedim serum yerken düzeldim Louisaa :9::9:

Benim ki uyandı şimdi.
Bu yazdığını ona gösterdim...

Allah razı olsun dedi , maşallah maşallah dedin ya onun için..

Nazar değmesin aynen :nazar: yok kızım tüm ordu sarı lacivert giysin benim ki yine almaz yine giymez..
Hah burayada yazıyorum zeynommmmmmm

Valla ben benimkine aldığım tişörtü unutmamış çünkü üstündeydi ondan unutmadı herhalde..:27::27:

Şuan üstümde ceket olsa, saygılar enişte bey pozisyonuna geçecektim :9:

O zaman tertolarını ikna edecek cümbür cemaat siyah beyaz olacaklar bacım :23:

Sen beni gaza getiriyoon deemiiii!! :27:
Onu bırakta kuzu, bayram için alışverişe çıktığımda ona da birşeyler bakıyordum o sıra bi tşhirt gördüm aldım m bedendi neyse izne geldiğinde giydi içinde kayboldu. Ama tshirtü bi beğenmiştim ki sorma. Gömlek altına baskılı tshirtler oluyor yaa işte öyle birşeyde ama seve seve almıştım. Neyse sonra terziye gittik daralttırcaz baktım bizimki resmen tshirtün yarısını aldırıyo adama. Bende ya böyle giy, ya ver ben giyim dedim :27: Sonra garibim giydi onla dolandı :27: :27::27:

Ahh saol canımcım ondan bol bişey yokta ben Tarzanlık taslıyorum işte yağmurda ıslanmalar rüzgarda kısa kollular açık göbeklerr bizimki yoktu ya :9:

E göbeğini açıp gezersen tabi miden bulanır, hava akımına uğramıştır..
Batıdan gelen soğuklar sonucunda miden de bir deprem oluşmuş haha :))

Back