• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hoşbuldukk benimki aradıda onunla knşuyordum daha yeni haberleşebildik cnm benim . İçim rahatladı biraz sesini duyunca . Artık haftaya cumartesiye kdr bekliycem çaresiz . 1 ay sonra büyük ihtimalle açığa geçecek açığa geçmeden öncede 1 hafta izni var yani 35 günden geriye sayıyorum ...

Oh çok iyi olmuş, sevindim senin adına..
O dosya işi bunun açığa çıkması için gerekli değil mi ?

Abi sen seninle yaşayanın ömrü uzar diyorsun. Bizim adam ise ömrümü yedin bitirdin diyo.
Var bu işte bi terslik ..

Converse giyen kaldı mı ya
Ben taaaa ortaokulda giydim..:27:
:27::27::27:

Ahahaha :27::27: Allah ne etmesin size ya. Anlaşma şeklinizi çok sevdim maşallah :16:

Sen benimle dalga mı geçtiiin! Kuzum wans aldım ikimize, kot renginde baktım benimki parçalamış ayakkabı resmen yenisini almış :27:
Bana da converse almış. Napim giymim mii :27:

Ahahaha :27::27: Allah ne etmesin size ya. Anlaşma şeklinizi çok sevdim maşallah :16:

Sen benimle dalga mı geçtiiin! Kuzum wans aldım ikimize, kot renginde baktım benimki parçalamış ayakkabı resmen yenisini almış :27:
Bana da converse almış. Napim giymim mii :27:

Kuzu moda hakkında gram bilgim yok hele ayakkabı model isimleriyle hiç mi hiç ilgim yok.
Sen bana converse dersin ben anlarım kundura..

O yüzden moda hakkında sana ne dersem aldırmaaa :27:

Kuzu moda hakkında gram bilgim yok hele ayakkabı model isimleriyle hiç mi hiç ilgim yok.
Sen bana converse dersin ben anlarım kundura..

O yüzden moda hakkında sana ne dersem aldırmaaa :27:

Olsun bacım bendensin bende takip etmem zaten, moda da neymiş. İnsan kendine yakışanı giyer uleeeynn :27:

Oh çok iyi olmuş, sevindim senin adına..
O dosya işi bunun açığa çıkması için gerekli değil mi ?

gerekli . Dosya 1 aya anca hallolacak benimkide açığa 1 ay snra çıkcak işte . sen napıyosun

Vermiş ya kuzum yukarıyaa baaak :27:

aaa gördüm şimdi :) karnm acıktı ya hiçbişiy yemedim biraz bişiyler atıştırıyım bari

gerekli . Dosya 1 aya anca hallolacak benimkide açığa 1 ay snra çıkcak işte . sen napıyosun

aaa gördüm şimdi :) karnm acıktı ya hiçbişiy yemedim biraz bişiyler atıştırıyım bari

Sevgilimle oturuyorum canım bir yandan laflıyorum bir yandan buraya yazıyorum bir yandan çantamı hazırlıyorum..
Bir sürü iş yapıyorummmm

İYİ BARİ sevindim canım sizin adınıza.. :))

Bilim kurgudan aşağıya film izleyemiyorum :27::27:

Süpeeersiinnn :27::27:

Bak mesela benim kışlık az kıyafetim vardır ama yazlık bir sürüüüüüüüüü..
Renkli renkli..:30:

Benimde öyle yavrum, yazlık çok, kışlık az neden böyle acaba hiç düşünmedim :27:

Gitt yeee çabuukk mide gururduycaakk birazdaa ''yemeeekkk beee yeeemeekk'' diye :27:

Özeciye tarot baktırdım kızlar evlilik çıkmış tarotda.. :17:

Eeee doğal olarak 2014 gelini olcan ya kızım, doğruları çıkartmış tarot :27::27:

Hatunlar ben kaçar, sağ elimde bi ağrı var :26: Gidip bi ağrı kesici süreyim..

Öpüyorum sizi görüşmek üzereee :54::54:

Süpeeersiinnn :27::27:

Benimde öyle yavrum, yazlık çok, kışlık az neden böyle acaba hiç düşünmedim :27:

Gitt yeee çabuukk mide gururduycaakk birazdaa ''yemeeekkk beee yeeemeekk'' diye :27:

Eeee doğal olarak 2014 gelini olcan ya kızım, doğruları çıkartmış tarot :27::27:

Benim tarotlar hep iyi çıkıyor zaten...
İnşallah zeynom inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ya aslında ben hiç dışarı çıkmıyorum sadece annemle alışverişe çıkarım.
Onun haricinde hani gidipte arkadaşlarımla oturayım gibi bir düşüncem bir eylemim yok.
Çünkü arkadaşım yok.Gelen bize gelir, benim ki dışarı çıkmamdan rahatsız oluyor bende çıkmıyorum.Hem evde oturmak çok güzel..

Kızlar geliyor yapıyoruz kahvemizi,bir yandan sohbet bi yandan fal bakıyoruz falan..

Back