• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:1::1:Kim kafana vurdu bakim senin söyle dövelim :9::9:

En başta benimki 10 numara yemek yapar yurt dışında restaurantı falan varmış aşçılık yapmış fln o derece..
Sonra onun ailesi adanalı içli köfteyi yapıyorum artık tek başıma :53:
Annemde gurur yapıyo işte hiç girmez mutfağa neyse ki anasının kızı değilim artık :9:

sizler olursunuz umarım canım cok da yakısır.:12:
sürekli pc başında olmam gerekmiyor mu
ben öğrenciyim zaten dersler fln var sınavlar olunca hiç giremem zaten pek bana göre değil
peki bunun bi karşılığı oluyo mu yani... hani evden çalışmak gibi mi oluyor yoksa tamamen hayrına mı:27::27:

Gençleşmeye geldim kızlar:12:

Hoşgeldiin ablaa :3::3::3:

En başta benimki 10 numara yemek yapar yurt dışında restaurantı falan varmış aşçılık yapmış fln o derece..
Sonra onun ailesi adanalı içli köfteyi yapıyorum artık tek başıma :53:
Annemde gurur yapıyo işte hiç girmez mutfağa neyse ki anasının kızı değilim artık :9:

:53::53: ee yani ister istemez yapmak zorundasın aşcıysa yuuuh :52:

sürekli pc başında olmam gerekmiyor mu
ben öğrenciyim zaten dersler fln var sınavlar olunca hiç giremem zaten pek bana göre değil
peki bunun bi karşılığı oluyo mu yani... hani evden çalışmak gibi mi oluyor yoksa tamamen hayrına mı:27::27:

sürekli girmek değil de bölümün olan yerleri kontrol etmen lazım. bölümün yönünde paylaşımlar da yapman lazım
ve tamamen hayrına :27:

Back