• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya bazı şeyler gerçekten nasip...:ssz::24: Bazen ne kadar zorlarsan zorla olmuyor.Ama sonra bir bakıyorsun ki,karanlık geceler sabaha dönmüş ve her şey güzel olmuş.:16:

Ben eski ilişkimde çok çektim,çok ağladım ama sonunda bastım tekmeyi...:6: Zorlamayla olmuyor,adam olmaya da niyeti yoktu.:27: O benim hediyem oldu.:16:

Rabbim bize bağışlasın onları.:17:

Aminn canmm katılyorum sana :)) gerçekten hayatın insana ne getireceğini kestirmek güç . Onunla ilk tanştğımzda hatta arkadaşlğmzn 1 senesi boyunca aklımın ucundan geçmezdi onunla olacağımm ve hayatımm herşeyimm en değerlim olacağı ..
Burnumun ucunu 1 sene görememişim diye şaşırıyorm sen de 4 sene görememişsin :1: bizden iyi kör olur :D

idare eder cnmm .. Amann benim de birsürü dersim var çalşmam gereken bu gidişle hiç birinden geçemiycem o kdr sıkıcı ki kitabı açmamla kapatmam bir oluyo . İnşallah verirsin o kaldığın dersini de dert etme :)
inşallah canım sağol :34:
Canım 1 yıl sonra adaylığı kalkıyor.Ama Allah nasip ederse biz kalmak istiyoruz orada 6-7 sene.Hem her şey ucuz,hem de herkesten uzak.

Ahh inşallah canım.

Hoş geldin Louisa,üzülme ya verirsin inşallah.
hoşbuldum canım nasılsın
sağol veririm inşallh
aslında çok zor degildi ama benim salaklığım. derse gitmedim daha sonra çalıştığımlada olmadı:26:

Bizimki trafikte takılmış açlıktan ölücem...:56:
Buraya gelim dedim bari 2 saati bulur herhalde dedi artık gece gece yer şişeriz yemekleri :9:

Back