• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kuzum niye olaya olumlu tarafından bakmıyorsun.. ?

Hiç gidemesen daha mı iyi olcak ?

Tüm dakika annesiyle konuşsa ve sen hiç konuşamasan daha mı iyi olacaktı ..

Bak annesiyle bile 5 10 dakika konuşurken sana kaç dakikasını ayırıyor. Değerini bil..

Annesiyle en fazla naslsn iyimiisin evdekiler nasl nasl gidiyo der annesi de ne ihtiyacın var bilmem ne filan der .. Annesine de kalkıp aşkm bitanem gece gündüz seni düşünüyorm seni çok özledim çok seviyorm muhabbeti yapamıycağına göre :1: doğal olarak 5-10 dkka sürmesi normal zaten . Ben annesinin gelmesini hiç istemiyorum ama zorunda olduğumdan böyle ..
Dosya işi yarına kalmş şimdi knştm annesiyle mesajlaştm yanni gene kaynanayla
Annesi bugün bana diyo ki oğlum ve senin hatrına bi kere daha kendim arıycam o adamı söyliycem dio . Oğlun cezaevinde hayır illa birinin hatrına mı araması gerekiyodu günlerdir . Başta kendi oğlu yani senin hatrına diyo bi de bana ilk günden araması lazmdı aramş bugün bağırmiş kaç kere söyledim bugün arayın diye anca öylle aradı .
Babassı da sonunda gitti bugün işlemler yarına kalmş yarn gelecekmiş dosya .. Dosya bi gelsin benimkinin kapalıdaki yatarı zaten 45 50 gün filan benimki 2 ay diyo ama 45-50 gün sanırsam . E bugün 23.gün dosya geldği an aççığa geçmesi kolaylaşıyo .. Yani anlıycağın dosya bi gelsin herşey kolaylaşacak bayram etcem o derece ya . Adam şimdi yarın da gitmez diye korkuyorm ben bi de yarn gitmezse haddi baştan gene annesine on kere hergün aradnzmı diye sormak zorunda kalacam .

Allah razı olsun , yoksa kafayı yerdim...:27: hadi kafamdan aşağıya bi sürahi su dökün anca o zaman geliyorum kendime.. bilirsininiz..:27::27::12::27:
:52::52::52::52::52::52:
siz aşkınızı böyle gösteriyorsunuz canımm
Allah başınızdan sürahileri eksik etmesinnn..:8::8:

ben bi onu biliyorum canım özlem diye:1:

ı ıhh git sevgilimden izin al öylee
olur derse o zaman mıncıklarsın:52::52:

Hah ! işim gücüm yokta gitcem senin sevgilinden seni mıncık muncuk etmek için izin mi alcam :19: o gelip izin istesin benden :19: piskoya aşık oldum evlenebilir miyim desin ben verdikten sonra sen kocaya gidersin tamam mı

Hoş geldin ne yemek yaptın :56: adam zehirlenicem korkusuyla gelmekten vazgeçmiştir :35:

Fırında ızgara sebze,
Pancar püresi yatağında bonfile (gelince pişircem 2 dk)
3 peynirli minik börek
Salata vs. vs..
Yarım saatte bu kadar oldu püremi yaptım sebzeler fırında,börekler hazır daha napim anam :6:
Hiçte bile benim sevgilim beyenir yemeklerimi kendisi gurmedir :27:

Annesiyle en fazla naslsn iyimiisin evdekiler nasl nasl gidiyo der annesi de ne ihtiyacın var bilmem ne filan der .. Annesine de kalkıp aşkm bitanem gece gündüz seni düşünüyorm seni çok özledim çok seviyorm muhabbeti yapamıycağına göre :1: doğal olarak 5-10 dkka sürmesi normal zaten . Ben annesinin gelmesini hiç istemiyorum ama zorunda olduğumdan böyle ..
Dosya işi yarına kalmş şimdi knştm annesiyle mesajlaştm yanni gene kaynanayla
Annesi bugün bana diyo ki oğlum ve senin hatrına bi kere daha kendim arıycam o adamı söyliycem dio . Oğlun cezaevinde hayır illa birinin hatrına mı araması gerekiyodu günlerdir . Başta kendi oğlu yani senin hatrına diyo bi de bana ilk günden araması lazmdı aramş bugün bağırmiş kaç kere söyledim bugün arayın diye anca öylle aradı .
Babassı da sonunda gitti bugün işlemler yarına kalmş yarn gelecekmiş dosya .. Dosya bi gelsin benimkinin kapalıdaki yatarı zaten 45 50 gün filan benimki 2 ay diyo ama 45-50 gün sanırsam . E bugün 23.gün dosya geldği an aççığa geçmesi kolaylaşıyo .. Yani anlıycağın dosya bi gelsin herşey kolaylaşacak bayram etcem o derece ya . Adam şimdi yarın da gitmez diye korkuyorm ben bi de yarn gitmezse haddi baştan gene annesine on kere hergün aradnzmı diye sormak zorunda kalacam .

Şimdi bu dosyayı ne yapacaklar ? başka yere mi göndercekler..
Bu dosya onun cezasını azaltacak mı ?

Şimdi bu dosyayı ne yapacaklar ? başka yere mi göndercekler..
Bu dosya onun cezasını azaltacak mı ?

Normalde biz cezasını 9 ay 20 gün diye hesaplamştk önceden de toplam cezasından ( 3 seneden yani ) 5 aynı yatmştı önceden yattığı için de denetimli serbestlikte çıktığı için 1 ay cezayı yattığı için beraati görünüyomş o dosyada .
O dosya ile 8 ay 20 gün yatacak + normalde kapalıda yatma süresi en fazla 2 ay . Eğer dosya gelmeseydi kapalıda dosya gelmediği için fazladan yatacaktı . Yani dosya aynı zamanda kapalıdaki cezası biter bitmez açığa geçmesini de sağlıyo . Eeğer gelmezse kapalıda 3 ay filan yatacak bu da demek oluyo ki biz daha da fazladan işkence yaşaycağız .. Hiç konuşamayacağız ..

Hah ! işim gücüm yokta gitcem senin sevgilinden seni mıncık muncuk etmek için izin mi alcam :19: o gelip izin istesin benden :19: piskoya aşık oldum evlenebilir miyim desin ben verdikten sonra sen kocaya gidersin tamam mı
emredersiniz komutanımm:kkk:
aynen harfi harfine aktarcam kendisine:27::27:
Amin :27: küresel ısınmaya ıkınıyoruz..:27::27::27:
Su kesildiği dakka da ilişkimiz biter :27:
:27::27::27:
adsasjdjfngvh:52::52::52:
la bi nefes aldırrrrr..

Back