- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kuzum niye olaya olumlu tarafından bakmıyorsun.. ?
Hiç gidemesen daha mı iyi olcak ?
Tüm dakika annesiyle konuşsa ve sen hiç konuşamasan daha mı iyi olacaktı ..
Bak annesiyle bile 5 10 dakika konuşurken sana kaç dakikasını ayırıyor. Değerini bil..
Allah razı olsun , yoksa kafayı yerdim...hadi kafamdan aşağıya bi sürahi su dökün anca o zaman geliyorum kendime.. bilirsininiz..
ben bi onu biliyorum canım özlem diye
ı ıhh git sevgilimden izin al öylee
olur derse o zaman mıncıklarsın
ben bi onu biliyorum canım özlem diye
ı ıhh git sevgilimden izin al öylee
olur derse o zaman mıncıklarsın
Lafın belini iyi kırdınız mı
O zaman gelmesin
siz aşkınızı böyle gösteriyorsunuz canımm
Allah başınızdan sürahileri eksik etmesinnn..
Hoş geldin ne yemek yaptınadam zehirlenicem korkusuyla gelmekten vazgeçmiştir
Hoş geldin eli maşalı olan ablam..
Senin için girişie edebiyattan parçalar döşedimmm
sizden başka bi onun gerçek ismini biliyorumbnm aklıma değil piskomun aklına sağlık o hatırladı
Oh lan oh...
Oh be..
Aklına sağlık
Evet o kız özlemdi
Lisayla karıştırdım kıza gittim özlem dedim kız merve çıktı
Ee sen nasılsınn :)) sen de istanbbuldaydın dimii ? Okuyomuydun bi de hangi bölüm okuyosan :))))))))
Annesiyle en fazla naslsn iyimiisin evdekiler nasl nasl gidiyo der annesi de ne ihtiyacın var bilmem ne filan der .. Annesine de kalkıp aşkm bitanem gece gündüz seni düşünüyorm seni çok özledim çok seviyorm muhabbeti yapamıycağına göredoğal olarak 5-10 dkka sürmesi normal zaten . Ben annesinin gelmesini hiç istemiyorum ama zorunda olduğumdan böyle ..
Dosya işi yarına kalmş şimdi knştm annesiyle mesajlaştm yanni gene kaynanayla Annesi bugün bana diyo ki oğlum ve senin hatrına bi kere daha kendim arıycam o adamı söyliycem dio . Oğlun cezaevinde hayır illa birinin hatrına mı araması gerekiyodu günlerdir . Başta kendi oğlu yani senin hatrına diyo bi de bana ilk günden araması lazmdı aramş bugün bağırmiş kaç kere söyledim bugün arayın diye anca öylle aradı .
Babassı da sonunda gitti bugün işlemler yarına kalmş yarn gelecekmiş dosya .. Dosya bi gelsin benimkinin kapalıdaki yatarı zaten 45 50 gün filan benimki 2 ay diyo ama 45-50 gün sanırsam . E bugün 23.gün dosya geldği an aççığa geçmesi kolaylaşıyo .. Yani anlıycağın dosya bi gelsin herşey kolaylaşacak bayram etcem o derece ya . Adam şimdi yarın da gitmez diye korkuyorm ben bi de yarn gitmezse haddi baştan gene annesine on kere hergün aradnzmı diye sormak zorunda kalacam .
Hiç iyi anısı yok o ismin bende.
Gel gel kızçem.Buralarda takılalım.
hoş buldum canım kırın bakalım acımayınHoşgeldinn :)) kırdık valla iki lafın belinii :))
Yok canm bn istanbulda değilim
Turizm okuyorum
Şimdi bu dosyayı ne yapacaklar ? başka yere mi göndercekler..
Bu dosya onun cezasını azaltacak mı ?
sizden başka bi onun gerçek ismini biliyorum
ondan hatırlaması zor olmadı
hoş buldum canım kırın bakalım acımayın
hiç beni özleme sen
hiiiiii demek buralardasın senn
tüm kkyı dolandım bulamadım seni
emredersiniz komutanımmHah ! işim gücüm yokta gitcem senin sevgilinden seni mıncık muncuk etmek için izin mi alcamo gelip izin istesin benden piskoya aşık oldum evlenebilir miyim desin ben verdikten sonra sen kocaya gidersin tamam mı
adsasjdjfngvhAminküresel ısınmaya ıkınıyoruz..
Su kesildiği dakka da ilişkimiz biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?