- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
ne bağrıyon yeaaYaaaa ! Özlem kimdi ! Sinirleniyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bağrıyon yeaaYaaaa ! Özlem kimdi ! Sinirleniyorum ama
therewasanangel canım nicki
ama senin özlem bu özlem mi onu bilmiyorumm
Biz dikkat edemeyiz kocasının etmesi lazım . Çünkü biz izmirdeyiz ablam istanbulda .. :)
İyiyimiş şimdi telde knştuk da mavi gözle Topiğe gelseydi valla en büyük sırasını kapardı 26 yaşnda :)
yok özlemm yok at kafandan sil
ne bağrıyon yeaa
Ben de anksiyete bozukluğu için kullanmıştım. Zor yaaa. Allah şifa versin. Ara verdim ben de,size bakmaya geldim.Sen nasılsın ?
Ya vardı eminim varya üşenmesem geçmişe bakıcam..
Vardı burda bir tane özlem ya !
He oydu dmi
Kocişine tembihle o zaman
aaa varsa üyeliği gelsin
Sağol canım .. Evet koçişiyle şuanda ..
Benim moralim bozuk yine ya.. Şimdi yarn olcak 1 bçk saat yol gitcem 1 saatte ordda bekliycem benimkini görmek için .. Sonra zaman gelecek annesiyle knşcak 5-10 dkka kalacak bana 20-25 dkka kalacak . O da zaten hemenccik bitiyo sonra yine al sana 6 gün habersiz günlerr .. Çok sıkıldm şu durumdan yaa off ben gene başladım ya .
yok o benim karımPeluş bebek kılıklı :)) Bağırmıyorum..
Profil resmindeki sen misin
Vardı nildenizzz_35 di sanırsam ama bence gelmemesi daha iyi benim durumları pek bilmiyoda :))
kızım yazdım ya ne debeleniyon dahaYa vardı eminim varya üşenmesem geçmişe bakıcam..
Vardı burda bir tane özlem ya !
yok o benim karım
he canım benim o
peluş bebek kılıklııııı
Vardı nildenizzz_35 di sanırsam ama bence gelmemesi daha iyi benim durumları pek bilmiyoda :))
therewasanangel öğretmen
Oh lan oh...
Oh be..
Aklına sağlık
Evet o kız özlemdi
Lisayla karıştırdım kıza gittim özlem dedim kız merve çıktı
kızım yazdım ya ne debeleniyon daha
Yimek yaptım geldim gari benimki geç kalcak herhalde
ben bi onu biliyorum canım özlem diyeHe oydu dmi
ı ıhh git sevgilimden izin al öyleeEvte pelüş bebekler gibisin, mıncıklayım mı seni..