• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

therewasanangel canım nicki
ama senin özlem bu özlem mi onu bilmiyorumm:1::1:

He oydu dmi :17:

Biz dikkat edemeyiz :1: kocasının etmesi lazım . Çünkü biz izmirdeyiz ablam istanbulda .. :)
İyiyimiş şimdi telde knştuk da mavi gözle :D Topiğe gelseydi valla en büyük sırasını kapardı 26 yaşnda :)

Kocişine tembihle o zaman :9:
aaa varsa üyeliği gelsin :1::1:

Ben de anksiyete bozukluğu için kullanmıştım.:31::51: Zor yaaa.:31: Allah şifa versin. Ara verdim ben de,size bakmaya geldim.Sen nasılsın ? :40:

Hoşgeldin cnm ben de senin ardından gitmiştim zaten bikaç saat önce biraz ders çalışmam gereiyodu 1 ünite bitirdim geldim çok sıkıcı dersler ya daha 2-3 kitap var bitirmem gereken aralığın 12sinde filanda sınav var nasl yetişcek bilmiyorum valla .
İdare eder işte ben de napıyım sen naslsn ?

Sağol canım .. Evet koçişiyle şuanda ..
Benim moralim bozuk yine ya.. Şimdi yarn olcak 1 bçk saat yol gitcem 1 saatte ordda bekliycem benimkini görmek için .. Sonra zaman gelecek annesiyle knşcak 5-10 dkka kalacak bana 20-25 dkka kalacak . O da zaten hemenccik bitiyo sonra yine al sana 6 gün habersiz günlerr .. Çok sıkıldm şu durumdan yaa off ben gene başladım ya .

Kuzum niye olaya olumlu tarafından bakmıyorsun.. ?

Hiç gidemesen daha mı iyi olcak ?

Tüm dakika annesiyle konuşsa ve sen hiç konuşamasan daha mı iyi olacaktı ..

Bak annesiyle bile 5 10 dakika konuşurken sana kaç dakikasını ayırıyor. Değerini bil..

Vardı nildenizzz_35 di sanırsam ama bence gelmemesi daha iyi :D:1: benim durumları pek bilmiyoda :))

Kız bugun konuşurlen ben gördüm özlem diye birini..

Nil deniz değildi galiba bilmiyorum nil adında birine denk gelmedim sabahtan beri de burdayım..

Zeynep biliyordur onun tanıdığıydı galiba..
Hele bi gelsin..:41:

Back