- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.301
Gratis cosmo adım başı her yerde olsa ne yazar para olmadıktan sonraYa canim ananas cektiiiiiiiiii
Artik 2 adimda bir her yer market gibime geliyor benim
Keske 2 adimda bir kozmetik magazalari olsa
kargoyla yollayıver kankiBizim bahcede var gel vereyim huahahaha
oyy kurban olurum yaGratis cosmo adım başı her yerde olsa ne yazar para olmadıktan sonra
Saka bir yana gecen benimkine carsiya ciktigimda fide mide tohum alip bahce isine girisicem dedim (=kargoyla yollayıver kankio nasıl kültürlü bir bahçe bahçenizi yirimm
Gratis cosmo adım başı her yerde olsa ne yazar para olmadıktan sonra
Allahım ne guzel haberHahahakadinlar gunu indirimi bizim gunumuz olacak bebegimmm
Burada vir magaza kapanacak diye yuzde 50 indirime girmis Tum urunlerde
Girip baktim ben oraya ne istedigim numaranin urunleri kalamamis hic =(Allahım ne guzel haber
Ahhh margamm sorma valla gecmek bilmiyor zaman
Bence daha var hemen ogreneceklerini zannetmem , suan kacinci bolumdeydik 23 24 felan miydi canimAhhh margamm sorma valla gecmek bilmiyor zamanfragmanini da izledik cok heyecanlı bu bölüm. Acaba kaçıncı bölümde öğrenecekler kardes olduklarını. 39 bolummus ya dizi
Bende kanka ya istanbul nedir yaSaka bir yana gecen benimkine carsiya ciktigimda fide mide tohum alip bahce isine girisicem dedim (=
Koy kasaba kucuk yerlerde yasamak istiyorum yahu beeeeen
Hadi hep birlikte gidelim buralardanBende kanka ya istanbul nedir ya
Kacir beni ferrooooomBende kanka ya istanbul nedir ya
Bende cok merak ediyorum ama hüzünlü bitecekmis gibi geliyor bana.sanki sonunda sarp olecekmis gibiBence daha var hemen ogreneceklerini zannetmem , suan kacinci bolumdeydik 23 24 felan miydi canim
Bu dizinin sonunu cidden cok merak ediyorummm..
Kanki cümbül cemaat alalım sefdicekleri hobaaa tarlalara gidekKacir beni ferrooooom
Bende cok merak ediyorum ama hüzünlü bitecekmis gibi geliyor bana.sanki sonunda sarp olecekmis gibi
Ay dusunsene birde sarp olacekse sarpi olduren kisinin kardesi oldugunu ayyy amaninBende cok merak ediyorum ama hüzünlü bitecekmis gibi geliyor bana.sanki sonunda sarp olecekmis gibi
Sutten peynirde yapariz dimiiiiiiiKanki cümbül cemaat alalım sefdicekleri hobaaa tarlalara gidek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?