- 25 Temmuz 2015
- 5.071
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #62.121
Ben senin kuyrugunum sen nereye ben orayaBi kurtulus yok mu senden ya:) azcik kafami dinliim dedim yine bulmussun beni. :))))
Iyilik sizden valla arada bakiyom kimse yok orayada gelirizSlm kanadali ne haber yavru kusumhic benim duragada ugramiyosun ne is
Tamam tamam kizini alacam ogluma bu kadar israr etmene gerek yokBen senin kuyrugunum sen nereye ben oraya
Iyim bende canim ne olsun dunya telasi iste:)beklerim sekerim ugra arada; )Iyilik sizden valla arada bakiyom kimse yok orayada geliriz
Bakici falam tutsan canimYine rapor almazsam baslicam 5ayin sonundakizimi nasil birakacam hala muamma ama.
Hosgelgin fistik :) seni burda gormek ne guzel :)Marga geyik topiğine uğramadan olmazdı selamlar
Naber canım nasılsınHosgelgin fistik :) seni burda gormek ne guzel :)
Canim ben kv ile oturuyorum. O Bakiyo sagolsun da sorun kizimin hala ek gida almamasi ve devamli kucakta olmak ostemesi. Oglumun babanne kiskanvligida olunca ondan endise ediyorum ben. Neyseki bigun sorunsuz gecmis de atlattik. Darisi diger gunlere.Bakici falam tutsan canim
Iyiyim fistik biraz tv ye bakayim dedim :) simdi geldim senden naber nelee yapiyorsun :)Naber canım nasılsın
Ek gidaya baslamadan zor olcak anlasilanCanim ben kv ile oturuyorum. O Bakiyo sagolsun da sorun kizimin hala ek gida almamasi ve devamli kucakta olmak ostemesi. Oglumun babanne kiskanvligida olunca ondan endise ediyorum ben. Neyseki bigun sorunsuz gecmis de atlattik. Darisi diger gunlere.
Yarın okulum var margam uyuma hazırlıkları yapıyorumIyiyim fistik biraz tv ye bakayim dedim :) simdi geldim senden naber nelee yapiyorsun :)
Oooo sen bu saatte uyuyorsun ben sana kacta uyudugumu soylemeyim o zamanYarın okulum var margam uyuma hazırlıkları yapıyorum
Oyle yaptim zaten canim da. Kv panik atak hastasi. Icirirken kadin kalp krizi gecirecekmis korkudan. Genzine falan kacar diye cok korkuyo.Ek gidaya baslamadan zor olcak anlasilan
Peki sen sutunu koysan sen yokken babaannesi verse
Yok mu tanidik gunluk durabilecek biri daha kuzen muzem canimOyle yaptim zaten canim da. Kv panik atak hastasi. Icirirken kadin kalp krizi gecirecekmis korkudan. Genzine falan kacar diye cok korkuyo.
Kaçta kizOooo sen bu saatte uyuyorsun ben sana kacta uyudugumu soylemeyim o zaman
Sabah 7 de uyuyorum bugun erken uyumaya calisicamKaçta kiz
Sabah 7 de uyuyorum bugun erken uyumaya calisicam
Yok canim ya. Herkesin isi gucu var. Bide biz istemiyoruz yabanci birini. Hergun neler okuyoruz. 2 kucuk bebek. Emanet edemem herkese.Yok mu tanidik gunluk durabilecek biri daha kuzen muzem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?