- 9 Ocak 2015
- 19.415
- 80.715
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.801
Aminİmkânsızlıklarınız varsa eğer Rabbim o imkânları yaratsın tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminİmkânsızlıklarınız varsa eğer Rabbim o imkânları yaratsın tez vakitte
Sen benimle dalga geçerken duygularımla oynarken iyiydi dimiiibababa benlen maytap geciyo tübe yarabbim
Hosbuldum caniimHoşgeldin memfis
Ben mi seni tedavi ediyim ahha bende öyle rüyamda bir yiyorum ki sabah uyanıyom yemiş kadar oluyorumKızım sen beni delirtcek misin diyetteyim diyorumm hayallerimde karnımı doyuruyorum ben sen rahat ol bırak şimdi hesaplaşmayı yeter ki sen iste yarın ilk seansı bana ayırıyorsun okey beni tedavi et normal gibi görünen biriyim ama aksine anormalim
Bende izmitliyim 6 ay oncesine kdr ordaydim tabi ayda bir gidiyorum yine cok ozluyorumEvet izmitliyim hayırdır niye?
Ben senin duygularınlamı oynamışım aaa habarım yokSen benimle dalga geçerken duygularımla oynarken iyiydi dimiii
İzmit çok başka ya neresindeydin?Bende izmitliyim 6 ay oncesine kdr ordaydim tabi ayda bir gidiyorum yine cok ozluyorum
Olsun en güzeli gözün doyuyor aklın doyuyor karnımız doymasa da olur böyle böyle veriyoruz işte kiloları 57 kilodayımmm 40 olcam dermişim şaka şaka 54 iyidirBen mi seni tedavi ediyim ahha bende öyle rüyamda bir yiyorum ki sabah uyanıyom yemiş kadar oluyorum
başka bir yere gelin mi gittin :) yada okul için mi ayrıldınBende izmitliyim 6 ay oncesine kdr ordaydim tabi ayda bir gidiyorum yine cok ozluyorum
Yok 30 ol kaburgalarını sayarız 55 iyi beOlsun en güzeli gözün doyuyor aklın doyuyor karnımız doymasa da olur böyle böyle veriyoruz işte kiloları 57 kilodayımmm 40 olcam dermişim şaka şaka 54 iyidir
Sirintepedeydim dogma buyume orda olunca ankara iskence gibi geliyor simdiİzmit çok başka ya neresindeydin?
Gelin gittim bide diyodumki ankarada isim olmaz cok buyuk.konustum:))başka bir yere gelin mi gittin :) yada okul için mi ayrıldın
Ankara çok sıkıcı bi yer izmitte ama maalesef betonlaşıyor bende kartepedeyimSirintepedeydim dogma buyume orda olunca ankara iskence gibi geliyor simdi
Olabiliyorsan sen ol demesi kolay iskelet örneği olarak sayarsın incelersin artık beni kankiYok 30 ol kaburgalarını sayarız 55 iyi be
İnsanın kısmetinin nerede olcağı nerden gelceği hiç belli olmuyor :) olsun gidip gelirsin en azından :)Gelin gittim bide diyodumki ankarada isim olmaz cok buyuk.konustum:))
He ben sana her hafta 1 kutu abur cubir yollıcam kilo verme neno öyle gaza gelip iskolotor mu olcanOlabiliyorsan sen ol demesi kolay iskelet örneği olarak sayarsın incelersin artık beni kanki
Tamam yarın sana bir saatimi ayırıyorum arıyorum neyin var neyin yok anlıyorum sonra ertesi gün çözüm yollarını maille atıyorum okeytoHe ben sana her hafta 1 kutu abur cubir yollıcam kilo verme neno öyle gaza gelip iskolotor mu olcan
Okeytooo bak nasılda yoldan çıkardım diyet yapaçadın göyaaaTamam yarın sana bir saatimi ayırıyorum arıyorum neyin var neyin yok anlıyorum sonra ertesi gün çözüm yollarını maille atıyorum okeyto
Izmit bide cok kalabaliklasti 4-5 sene evvel cok iyiydi yuruyus yolunda yurumek eziyet oldu kalabaliktan:)) ama olsun yinede seviyorum ya kartepe daha sakindir ama oralara pek gelmiyordum dis hastanrsine gelmistim bi iki:))Ankara çok sıkıcı bi yer izmitte ama maalesef betonlaşıyor bende kartepedeyim
Yaaaaa mesela yaniiiiiOkeytooo bak nasılda yoldan çıkardım diyet yapaçadın göyaaa