- 9 Ocak 2015
- 19.416
- 80.719
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.821
Yani ama buralarda baya ilerledi mesela kasabaydı önceden simdi evimizin 2 sokak aşağısına universte açılcakIzmit bide cok kalabaliklasti 4-5 sene evvel cok iyiydi yuruyus yolunda yurumek eziyet oldu kalabaliktan:)) ama olsun yinede seviyorum ya kartepe daha sakindir ama oralara pek gelmiyordum dis hastanrsine gelmistim bi iki:))
Valla ya yakin Allahtan:)) bulundugum yer cadde ustu o konuda sansliyim yoksa cok sıkılırdimİnsanın kısmetinin nerede olcağı nerden gelceği hiç belli olmuyor :) olsun gidip gelirsin en azından :)
Neye yani ağzınım suyu aktı silYaaaaa mesela yaniiiii
Izmitte yasayan baska biyerde yasayamaz diyorlar cok haklilar arafta gibiyim burayi kabullenemedim:)) izmit universite sehri oldu iyice:)Yani ama buralarda baya ilerledi mesela kasabaydı önceden simdi evimizin 2 sokak aşağısına universte açılcakkentleşmeye yöneliyor şu son 2 senedir baya ilerdi ama dediğin gibi o yürüyüş yolu eski bi dost gibi geliyor bana
Ah bu duruma uyqunn bi sarki varİçini döküyooooo ama kıyamıyooo
kızlarrr
Ayy evet biz izmitin köylerinden arsa aldık inan kartepe bile çok kalabalık oldu uzaklaştıkça geliyor beton üzerimize üzerimizeIzmitte yasayan baska biyerde yasayamaz diyorlar cok haklilar arafta gibiyim burayi kabullenemedim:)) izmit universite sehri oldu iyice:)
Selam canım
Cok goc aliyor istanbula yakin diye sanirim sekaparka nefes almak icin giderdik eskiden simdi carsi kdr kalabaliklasmisAyy evet biz izmitin köylerinden arsa aldık inan kartepe bile çok kalabalık oldu uzaklaştıkça geliyor beton üzerimize üzerimize
gorusmeyelı nbrSelam canım
Canım iyi hamdolsun daha iyi. Siz neediyonuz burda bakimmUyuyan Adamdan Nefret bebiş nasıl oldu canım
ıyı barı sevındımmm gecmıs olsunnnnCanım iyi hamdolsun daha iyi. Siz neediyonuz burda bakimm
Sayende tabii biz yoksa yemeğe kaldığımız yerden devam ederdik@-Aypare-Shizuka- @hilos_lalis BOASK sporcu şirinelerim benimmmm ya
kiloları nede güzel veriyoruz dimii
Aaa bn basLamistim ahterim amma sayenizde fuLL destekk ite kaka eritcez kilolariSayende tabii biz yoksa yemeğe kaldığımız yerden devam ederdikbitanesin cnm saol
Alan memnun satan memnun ona neki acep
Saol bebeğim. Sahalara inmişsinıyı barı sevındımmm gecmıs olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?