- 9 Ocak 2015
- 19.417
- 80.723
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.761
Yanacan dikkat etŞuan etrafım kablo dolu desem
Hahahaha yo yooo yoooo bu espriyi okumamış olayımmmIyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu ol
Sevincen miYanacan dikkat et
Mutluluk cubugu anacim. Elmayi cubuksuz yiyemiyomus da:))) onu mutlu etmek icin takacaz.Ne çıbığı gıııızey-mur
Agıt yakarım leyla olur çöllerde dolanırım (çöl nerde bulacasam bu memleketteSevincen mi
Ama okudin. Artik cok gec:)Hahahaha yo yooo yoooo bu espriyi okumamış olayımmmgördüm bi kere of Allah seni ilahii
15 dakika sonra neler olcak acabaBenim pamık şikerim gelmesin bi hele , aha da kaldı 15 dakikaa
Kıyamam ben sana oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAgıt yakarım leyla olur çöllerde dolanırım (çöl nerde bulacasam bu memlekette
Evet arada oluyor öyle direk beğenemiyorsun :)Bu mesajı beğenmek istediğinizden emin misiniz diyo , He diyorum , evet diyorum , valla eminim beğendim diyorum sayfa merasimle açılıyo
Bana neni yavrum neniyi okusana
Gün bittiBu mesajı beğenmek istediğinizden emin misiniz diyo , He diyorum , evet diyorum , valla eminim beğendim diyorum sayfa merasimle açılıyo
Senin uykun niye kaçtı bu gece, düşündüğün bişiler mi var yoksaaa eee bebeğim eeeeeeeeeeeeeeeeBana neni yavrum neniyi okusana
Tövbeee tövbeeeeeeeeeePamuk şeker yemeden ölürsem , mezarımdan hortlayıp eşimi boğmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?