- 9 Ocak 2015
- 19.417
- 80.724
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.781
Evet anner kafamda deli sorular vaa...Senin uykun niye kaçtı bu gece, düşündüğün bişiler mi var yoksaaa eee bebeğim eeeeeeeeeeeeeeee
Sen sor biz cevap arayalım fahriyemmEvet anner kafamda deli sorular vaa...
Mmmm dandini dandiniyide süle :))
İşi uzamıştır belki arayıp sorsana nerde kaldın diye ?Hı hı , bulamamış pişmaniye getirmiş pamuk şekerin yerine , bu gün ne olursa olsun bulup getircekti , ne kendi geldi ne pamuk şeker
Tamam soru 1Sen sor biz cevap arayalım fahriyemm
Oo pişmaniye candır bi izmitli olarak sülüyom pişmaniye pamuk şekeri tek geçerHı hı , bulamamış pişmaniye getirmiş pamuk şekerin yerine , bu gün ne olursa olsun bulup getircekti , ne kendi geldi ne pamuk şeker
Sen ümit ettiklerinin imkansız olabileceğini nerden biliyorsun ki :) ya imkansız değilse..Tamam soru 1
İnsan oğlu neden imkansızı ümit ederhadi boraz felsefe yapak
Sağolasın abla sana da hayırlı cumalar :)Kızlar size şimdiden hayırlı Cumalar olsun , valla şimdi eşim gelir eli kulağındadır , ben çıkıyorum , mutlu geceler kızlar
Vayyy be sen neymişsin be marg şuan nutkum tutulduSen ümit ettiklerinin imkansız olabileceğini nerden biliyorsun ki :) ya imkansız değilse..
İmkansız gibi görünüyorsa
Ayy izmitlimisin duygulandimOo pişmaniye candır bi izmitli olarak sülüyom pişmaniye pamuk şekeri tek geçer
Dalga geçiyo benimleee velete bak senVayyy be sen neymişsin be marg şuan nutkum tutuldu
Evet izmitliyim hayırdır niye?Ayy izmitlimisin duygulandim
Hoşgeldin memfisAyy izmitlimisin duygulandim
belki hemşehrisisinEvet izmitliyim hayırdır niye?
Yok la cidden piskiyatrisim olsana benim ayda 2-3 kuruş yollarım sana babamın dükkanımdan abur cubur yollarım karşılığımdaDalga geçiyo benimleee velete bak sen
Amin :)İmkânsızlıklarınız varsa eğer Rabbim o imkânları yaratsın tez vakitte
belki hemşehrisisinsoruya bak niye sevindin niye ne olduuuu telaşlandı hahaha
Kızım sen beni delirtcek misin diyetteyim diyorumm hayallerimde karnımı doyuruyorum ben sen rahat olYok la cidden piskiyatrisim olsana benim ayda 2-3 kuruş yollarım sana babamın dükkanımdan abur cubur yollarım karşılığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?