- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.741
Haddee seninki de bi tuhafmis edacimHiç uykum yok dün gece ağrıdan sabahın 7 sin de uyudumsoğuk algınlığı ilacını içip yatınca da gözümü açamıyorum
AhahahaYerim seni fıstık , zor şartlar altında derken
konuşmak dedin de bugün benim ki ne zaman arasa wc de yakaladı çocuk beni
Yeter artık hiç çıkmıyor musun diye isyan ediyooo
Birde çıbııık lazımmmmAnam basit anacim onu yapmak. Ne var. Bi elmaya bi de karamele bakar:)
Kasap sevdigi deriyi yerden yere vururmus:)))Sevio sevio da yerden yerede vuruoo
colin yok olsaydı sabahlıyorduk onunla oda kaçtı gittiHaddee seninki de bi tuhafmis edacim
Bosver cubugu dal gitsin:))))Birde çıbııık lazımmmm
sürmeyeceğin bb cc kremlere para vereceğine bi ara kablo alaydın ya fahriyeeAhahaha
Telefon şarzda ksacık kablo duvara yapıstım:S
Çıbıksız olmaz yaaaaa çıbıkla tutmadan yiyemem ki benBosver cubugu dal gitsin:))))
O artikkk biirr is kadiniii ☺☺colin yok olsaydı sabahlıyorduk onunla oda kaçtı gitti
Sağolasın canım , komşulardan şikayete gelen olmasın gecenin bir yarısında tak tak çivi sesi felanGeçmiş olsun sevgili editörüm , ben çıkıyorum şimdi , kapıyı arkadan tahtalarla çiviliycem , sıkıyosa kırsın da girsin bakalım , şaka bi yana , seviyorum ben bu kıskanç kocamı bee
Iyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu olÇıbıksız olmaz yaaaaa çıbıkla tutmadan yiyemem ki ben
Hahahaha doğruuuuuuuO a
O artikkk biirr is kadiniii ☺☺
Haklısın aşkım ne desen haklısımsürmeyeceğin bb cc kremlere para vereceğine bi ara kablo alaydın ya fahriyee
Iyi iyi bide mutluluk cubugu takarik senin icin. Maksat sen mutlu ol
İçini döküyooooo ama kıyamıyoooSevio sevio da yerden yerede vuruoo
Şuan etrafım kablo dolu desemHaklısın aşkım ne desen haklısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?