- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.681
Uyku sersemi bişiler yazmışsın dün geceBenim ki uçiyi vallaha süper netim...
Aynı beaa napak aynı tas aynı hamam
Ne yazdım beUyku sersemi bişiler yazmışsın dün gece
Sonuçlar açıklanacak heyecanlıyım şu hasta bünyeme bu kadar heyecan çok fazla ya fahriyemBenim ki uçiyi vallaha süper netim...
Aynı beaa napak aynı tas aynı hamam
O kıyamam ya tabi heycan olurSonuçlar açıklanacak heyecanlıyım şu hasta bünyeme bu kadar heyecan çok fazla ya fahriyem
Uyandırık uyandurımkm yyıujnkmkl uyamak uyuu şkdnşfkljs gibi şeylerNe yazdım betübe tübe
Dün gece ateşten uyuyamıyordum şimdi heyecandan uyuyamam belki 12 den sonra açıklarlar bilemedimmO kıyamam ya tabi heycan olur
Ahahah sorma beynim bi hostu yazamadım bi türlü bak uykum fena var gene zor yazyomUyandırık uyandurımkm yyıujnkmkl uyamak uyuu şkdnşfkljs gibi şeyler
tabi attın bb cc kremleri çöpeeeee dengen bozuldu
Bana yaz heDün gece ateşten uyuyamıyordum şimdi heyecandan uyuyamam belki 12 den sonra açıklarlar bilemedimm
Zaten ben senin ne zaman uyuyup ayakta olduğun saatleri çözemedimAhahah sorma beynim bi hostu yazamadım bi türlü bak uykum fena var gene zor yazyomahshckfj
Benim sağım solum belli omaz kızaaam terazi burcuyum ama hiç dengem yokZaten ben senin ne zaman uyuyup ayakta olduğun saatleri çözemedim
Dengesizlik var işteeeeeBenim sağım solum belli omaz kızaaam terazi burcuyum ama hiç dengem yok
Ah sorma edacim bakaLim 11nisanda agâhin asisi var ozaman tartiya cikacagim tuumm ozquvenimLe-Aypare- @Ahter-i Dunbaledar @hilos_lalis BOASK sporcu şirinelerim benimmmm ya
kiloları nede güzel veriyoruz dimii
Hadi bakalım inşallah vermişizdir ya, insan anlıyor zaten .Ah sorma edacim bakaLim 11nisanda agâhin asisi var ozaman tartiya cikacagim tuumm ozquvenimLe
He he olee ☺☺☺
Geçtin miiiiHe he olee ☺☺☺
Ahh cansuu yaktn biziii ☺☺☺ geL kuzum bn sana yaparimm ustunede kiymaLi kirmizi biberLi soss ohhh misss ☺☺☺Hadi bakalım inşallah vermişizdir ya, insan anlıyor zaten .
Öyle fark ediyor ki
Zaten doğru düzgün bir şey yemiyordum şimdi hiç yemez oldummmmmmmmm canım gece gece ıspanak istiyoooooo ahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?