- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.661
bdv de konu actm cnm ama resim koymadim ben hiç :)aminn.. ya ben senin nickini değilde profil fotoğrafını hatırlıyorum geçenlerde bdv.de konu açmıştın galiba
yanlış mı hatırladım
ne dedim beeo ne beeee sende ne biçim hafıza var
edit: maşallah demeyi unutmuşum
kız profil fotoğtafın var ya çayırlı çimenlikli gözlüklü.. oradan hatırladım. başka fotoğraf bilmiyorumBdv de k
bdv de konu actm cnm ama resim koymadim ben hiç :)
biraz önce verdiğin cevap benim hortlatılmış konulara verdiğim cevaptır bizzatne dedim beesevinsem mi üzülsem mi bilemedim
kız profil fotoğtafın var ya çayırlı çimenlikli gözlüklü.. oradan hatırladım. başka fotoğraf bilmiyorum
haa yok bilinçsiz değilbiraz önce verdiğin cevap benim hortlatılmış konulara verdiğim cevaptır bizzat
ayy bilinçsiz yapılmış hafızadan değilmiş maşallahımı geri alıyorum
Hahah sen konumu diyorsun bnde kendi resmin var diyorsun diye sandmne dedim beesevinsem mi üzülsem mi bilemedim
kız profil fotoğtafın var ya çayırlı çimenlikli gözlüklü.. oradan hatırladım. başka fotoğraf bilmiyorum
noldu senin arkadaşa? yoğun çalışmaları arasında geri dönebildi mi sanaHahah sen konumu diyorsun bnde kendi resmin var diyorsun diye sandm
Sildim numarasını.noldu senin arkadaşa? yoğun çalışmaları arasında geri dönebildi mi sana
cırlama sendehaa yok bilinçsiz değilgenel olarak son zamanlarda eski konulara cırlayınca verilen tepki bu. o sebeple şeyettim bende takliden yazdım ama senin direkt böyle yazdığını düşünerek yazmamıştım hatta bu yüzden çemkirmiyorum artık hortlayan konulara
helal bacım. iyi yapmışsınSildim numarasını.
nasıl cırlamıyım yaa bir keresinde boşluğuma denk geldi keriz gibi 24 sayfa okudum
o nasıl boşlukmuş allasen 24 sayfa okutmuş sananasıl cırlamıyım yaa bir keresinde boşluğuma denk geldi keriz gibi 24 sayfa okudum
Marga'mın dün ağrısı vardı bugün dinleniyor olabilir
Olması gereken buydu. Aşk sevgi her zaman ise yaramıyormus. Neyse cnm bna musade iyi gecelerhelal bacım. iyi yapmışsın
kara deliko nasıl boşlukmuş allasen 24 sayfa okutmuş sanabiz ona kara delik diyelim daha uygun olur
aaa evet doğru ses yapma dinlensin
kopartırım o dilinikara delik
otobüsteydim yorgundum salak salak okudum işte.
benimde şu hayatta bir kara deliğim olmasın mı dedim
valla aynı durumdayım. hiç zorlama kendini git yat anacım. sabaha dinlenmiş uyanırsınkopartırım o dilini
ayyy nasıl uykum geldi yareppim gözlerime kürdan takasım var çıkamıyorum kk dan aaayyy yetişin gonşular
gittim bile huhhuuuvalla aynı durumdayım. hiç zorlama kendini git yat anacım. sabaha dinlenmiş uyanırsın
Oyy kıyamam muz ye muz
Sevinsem mi üzülsem mi sapıttım , nette bir problem mi var bir yavaş gibiiiOyy kıyamam muz ye muz
Benim ki uçiyi vallaha süper netim...Sevinsem mi üzülsem mi sapıttım , nette bir problem mi var bir yavaş gibiii
e napıyorsunuz bakayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?