• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ne dedim bee:KK70: sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:rolleyes:

kız profil fotoğtafın var ya çayırlı çimenlikli gözlüklü.. oradan hatırladım. başka fotoğraf bilmiyorum:KK70::KK70:
biraz önce verdiğin cevap benim hortlatılmış konulara verdiğim cevaptır bizzat :D
ayy bilinçsiz yapılmış hafızadan değilmiş maşallahımı geri alıyorum :63:
:D:D

biraz önce verdiğin cevap benim hortlatılmış konulara verdiğim cevaptır bizzat :KK70:
ayy bilinçsiz yapılmış hafızadan değilmiş maşallahımı geri alıyorum :63:
:KK70::KK70:
haa yok bilinçsiz değil :oops: genel olarak son zamanlarda eski konulara cırlayınca verilen tepki bu. o sebeple şeyettim bende takliden yazdım ama senin direkt böyle yazdığını düşünerek yazmamıştım hatta bu yüzden çemkirmiyorum artık hortlayan konulara:KK70:

haa yok bilinçsiz değil :oops: genel olarak son zamanlarda eski konulara cırlayınca verilen tepki bu. o sebeple şeyettim bende takliden yazdım ama senin direkt böyle yazdığını düşünerek yazmamıştım hatta bu yüzden çemkirmiyorum artık hortlayan konulara:KK70:
cırlama sende :P
Huy Meselesi Huy Meselesi uyuyo sanırım totoyu falan iyi örtse bari havalar soğudu

Back