- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.701
Yok kiz qecmedimGeçtin miiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kiz qecmedimGeçtin miiii
Valla kızı söylediğine pişman ettik , ama feci şekilde istiyor ya bol yoğurtlu of..Ahh cansuu yaktn biziii ☺☺☺ geL kuzum bn sana yaparimm ustunede kiymaLi kirmizi biberLi soss ohhh misss ☺☺☺
Tamam canımYok kiz qecmedim
Yarin yap kuzum hemm vitaminLi ii geLir sana ☺☺☺Valla kızı söylediğine pişman ettik , ama feci şekilde istiyor ya bol yoğurtlu of..
Allah'ımmmm ya çıldırcammm
Ben yapmasını bilmiyorum anneme söylerimm tabi hastaneye gitmezsemYarin yap kuzum hemm vitaminLi ii geLir sana ☺☺☺
O kadar kotumusun canm yaBen yapmasını bilmiyorum anneme söylerimm tabi hastaneye gitmezsem
Bir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorumO kadar kotumusun canm ya
Ciddi ciddi kovdun mu kovacak mısınBuyrun kızlar , valla bekârlara tavsiyem evleneceğiniz adamın kullanma kılavuzunu almadan evlenmeyin , ha bi de son kullanma tarihleri sonsuz olsun , eşime bu gece kapıyı açmayı düşünmüyorum , anasının evine postalıycam , telakki selaseyle kovdum onu , yeter be
Valla evde ispanakli borek var. Yolliim dicem amaBir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorum
zey-mur cum valla öylee hemde acayip istiyorrrr
Darisi basima:) kesin yapmistir hakedecek bisey acma kalsin kapida. Mazef bak bi kocasindan dertli daha:)Buyrun kızlar , valla bekârlara tavsiyem evleneceğiniz adamın kullanma kılavuzunu almadan evlenmeyin , ha bi de son kullanma tarihleri sonsuz olsun , eşime bu gece kapıyı açmayı düşünmüyorum , anasının evine postalıycam , telakki selaseyle kovdum onu , yeter be
Hamur kısımlarını alalımmm içini yollayabilirsinn hayır demeyizzzzzz ah ah bir arkadaş dedi bugün ıspanak diye sabahtan beri ıspanak diye tutturduk bir de biz diyetteyiz taktık mı takıyoruzValla evde ispanakli borek var. Yolliim dicem ama
Hayal kurarken beni unutma fahriyemMuhabbet var dediler geldik
Benegim ewe gidince dinLerim kiyamam sana benn yorma o guzeL sesiniBir sesimi yollayayım da duy ne biçim ses tonu içindeyim şuan =D kırmızı burnumdan bahsetmek istemiyorum
zey-mur cum valla öylee hemde acayip istiyorrrr
Allah dert vermesin , valla derdin büyüğü küçüğü olmaz derler ama hannazın durum bildirimlerinden az çok anlaşılıyor durumun ciddi olduğuuuuDarisi basima:) kesin yapmistir hakedecek bisey acma kalsin kapida. Mazef bak bi kocasindan dertli daha:)
Amaan su fani dunyada ne diyeti. Bak bana dogum kilolarim oldugu gibi ustumde. Gobegim benden 1 metre onde. Ama ben hala homini girtlak bogaz derdindeyim:)Hamur kısımlarını alalımmm içini yollayabilirsinn hayır demeyizzzzzz ah ah bir arkadaş dedi bugün ıspanak diye sabahtan beri ıspanak diye tutturduk bir de biz diyetteyiz taktık mı takıyoruz
Sesimi yormuyorummm parmaklarımı yorabilirimmmmBenegim ewe gidince dinLerim kiyamam sana benn yorma o guzeL sesini
Yaza bir şey kalmadı forma girelim dedik , süper başladık biri bana beddua mı etti nedir =D yolun yarısında kaldımAmaan su fani dunyada ne diyeti. Bak bana dogum kilolarim oldugu gibi ustumde. Gobegim benden 1 metre onde. Ama ben hala homini girtlak bogaz derdindeyim:)