- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.229
- 548
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.481
gözlüklerini sevdiğim iyiyim iyi sayılırım iyi olucam diyim ben sana sen nasılsın bakimnaber mahperim
bende iyiyim teşekkür ederimŞükür çok iyiyim siz nasılsınız?
müziği çok mu dinliyorsun sende ondan olabilir margam :)Basimin agrisi haricinde iyi sayilirimm cok agriyor bu basim ya(((
Kiz ben kapkaraydim 5 sene kadar denize hic gitmedim yani gunduz. Sadece aksam karanlikta girdim havuza falan bembeyazim o yuzden :)denize gitsem ben domatese benziyorum bildiğin kıpkırmızı kesiliyorumalışkın değilsen bu kadar sıcağa normal çıkarmaması biz bile alışkın olduğumuz halde her yıl bocalıyoruz
bende çok şükür bebeğim ya geçinip gidiyos iştegözlüklerini sevdiğim iyiyim iyi sayılırım iyi olucam diyim ben sana sen nasılsın bakim
Ben uyurken mutlaka bir ses olcak odada yoksa uykuya dalamiyorum :) belki ondan olabilir canimmüziği çok mu dinliyorsun sende ondan olabilir margam :)
gel masaj yapayımBasimin agrisi haricinde iyi sayilirimm cok agriyor bu basim ya(((
Gozluklerin yakiyoo pirayeeeee bu avatati ben buradan baska bir uyenin avatatina cok benzetiyorum ama kim oldugunu soyleyemem hahahahabende çok şükür bebeğim ya geçinip gidiyos işte
bende beyazım ondan kızarıyorum galiba :/ pek gitmedim bu sene girmedim zaten seyretmesi yetiyor banaKiz ben kapkaraydim 5 sene kadar denize hic gitmedim yani gunduz. Sadece aksam karanlikta girdim havuza falan bembeyazim o yuzden :)
Zonguldaktayim :) senNerde yaşıyosunuz kızlar?
kendimden biliyorum sabahtan akşama dek müzik mutlaka çalarBen uyurken mutlaka bir ses olcak odada yoksa uykuya dalamiyorum :) belki ondan olabilir canim
Girenleri mi seyrediyorsun yoksa denizi mi anlamadim ben ahahababbabende beyazım ondan kızarıyorum galiba :/ pek gitmedim bu sene girmedim zaten seyretmesi yetiyor bana
Antalyaydı ama memeleketime geldim artık konyaZonguldaktayim :) sen
Antalya kışın cennet şehrim ama yazın cehennem oluyorNerde yaşıyosunuz kızlar?
Cok ortak yonumuz varmis seninle sevgilimle bile bu kadar ortak noktamiz yoktur kim bilir ahahahahhakendimden biliyorum sabahtan akşama dek müzik mutlaka çalar
Gözlerin yorgun olabilir tatlım belki ondandır demlikteki çaya pamuk batır gözlerin dinlensin bir kahve iç başağrusına ilâç kullanomından önce tek çare en son ilâcı dene olurmuBasimin agrisi haricinde iyi sayilirimm cok agriyor bu basim ya(((
söyle len kimle pişti oldum değiştireyimGozluklerin yakiyoo pirayeeeee bu avatati ben buradan baska bir uyenin avatatina cok benzetiyorum ama kim oldugunu soyleyemem hahahaha
yok kız girenleri ne seyredeyimGirenleri mi seyrediyorsun yoksa denizi mi anlamadim ben ahahababba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?