- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.461
Dayanma guvu versin Rabbim, evli misin yas kacevet canım çalışıyoruz ekmek parası ne yaparsın :)
Caliskansin o zaman :) severek yapmak onemli yoksa oflariz poflarizzzzzAmin canım seviyorum işimi evde duramam ben :) evliyim 27 yaş
Kesinlikle önemli tek sıkıntı sabah erken uyanmak onun dışında sıkıntım yok şükürCaliskansin o zaman :) severek yapmak onemli yoksa oflariz poflarizzzzz
dışarı çıkınca sanki kafama birşey oturuyor margam evin içi o kadar değil klima sağolsun ama ah o dışarısı bir ekmek almaya gitsem dönene dek mahvoluyorumBurasida kapansin sicaklik gitsin dimi perimmmmsen orda nefes zor aliyorsundur yaaaa
Gunaydin pirayeee :) piraye hanim bugun nasillar acabaaaginaydın kızlar
günaydın :)ginaydın kızlar
eh işte bebeğim iyi sayılırımGunaydin pirayeee :) piraye hanim bugun nasillar acabaaa
Yok bitanem aksine açık fakat çok nemliHava kapali mi :)
günaydın pirayecim :)ginaydın kızlar
Orda denize bile aksam gidiyorduk biz tatilde annem gudnuz disari cikarmadi beni ben bir saat oranin oglen gunesinde kalayim benim saftim kayiyor perindışarı çıkınca sanki kafama birşey oturuyor margam evin içi o kadar değil klima sağolsun ama ah o dışarısı bir ekmek almaya gitsem dönene dek mahvoluyorum
nabergünaydın :)
Erken yatiyorsundur amaKesinlikle önemli tek sıkıntı sabah erken uyanmak onun dışında sıkıntım yok şükür
naber mahperimgünaydın pirayecim :)
Nerdeydin ablacm sen :)Yok bitanem aksine açık fakat çok nemli
denize gitsem ben domatese benziyorum bildiğin kıpkırmızı kesiliyorumOrda denize bile aksam gidiyorduk biz tatilde annem gudnuz disari cikarmadi beni ben bir saat oranin oglen gunesinde kalayim benim saftim kayiyor perin
Şükür çok iyiyim siz nasılsınız?
Basimin agrisi haricinde iyi sayilirimm cok agriyor bu basim yaeh işte bebeğim iyi sayılırımmarga hanımlar nasıllar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?