- 4 Eylül 2015
- 6.932
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.501
Uyurken müzik dinlemek beyni çok fazla yoruyor bebeğim oyüzden dinlenemiyosun ve baş ağrısı oluyorkendimden biliyorum sabahtan akşama dek müzik mutlaka çalar
müziksiz hayat duruyor benim içinCok ortak yonumuz varmis seninle sevgilimle bile bu kadar ortak noktamiz yoktur kim bilir ahahahahha
bende gördüm ama onun gözlük camında renk vardısöyle len kimle pişti oldum değiştireyim
kim yaaaaaaaabende gördüm ama onun gözlük camında renk vardı
Bağırttırmayın kızı söyleyin yakim yaaaaaaaa
evet ya boğazım ağrıdı bakBağırttırmayın kızı söyleyin ya
Ya bosver sansari yaaaaaaaa no.1 candirmüziksiz hayat duruyor benim içinnormalde sansar çalardı akşama dek şimdi no.1 çalıyor bitiyorum o adama
Pisti olmadin ama ben bu avatri gorunce o kisi aklima geliyor ay soyleyememm bak aklima geldikce kahkaha atiyorum hahahahsöyle len kimle pişti oldum değiştireyim
yeni aşkım o benim margam sansarımın yeri ayrıdırYa bosver sansari yaaaaaaaa no.1 candir
Durbunu alip bakiniyorsundur ahahahhahayok kız girenleri ne seyredeyimdenizi seyrediyorum ben yukarıdan aşağı inmiyorum
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanPisti olmadin ama ben bu avatri gorunce o kisi aklima geliyor ay soyleyememm bak aklima geldikce kahkaha atiyorum hahahah
Sen benim popime mi goz diktin haaaayeni aşkım o benim margam sansarımın yeri ayrıdır
Soylemiycez catlasin ahahahabBağırttırmayın kızı söyleyin ya
Soylemiycemmmmm catlaticam seni meraktannnlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansöyle çabuk merak ettim
dayak istiyon senSoylemiycemmmmm catlaticam seni meraktannn
eveeettt tipine hele öldüm öldümm son zamanlarda baya değişmiş seside süper artık yeni aşkım oSen benim popime mi goz diktin haaaa(((
Bak gider bdv ye konu acarim hele dayak atta. Hihdayak istiyon sen
Şiddete karşıyızdayak istiyon sen
dokunma margamadayak istiyon sen
aç len aç haklıyım döverimde severim de kaaaaaaaaarrdeşşimmmmmmmmmmBak gider bdv ye konu acarim hele dayak atta. Hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?