- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.001
Çok güzel olurdu vallahiSana şekerpare yapardımAslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.
Tipik bir boğayım yemeğe düşkünlüğümden belli olmuyor mu
Tipinden belli olmuyor aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olurdu vallahiSana şekerpare yapardımAslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.
Tipik bir boğayım yemeğe düşkünlüğümden belli olmuyor mu
Eminim tabiki gözüm gönlüm açılsın istiyorumEmin misin bak bunu isterken 2 kere düşün , hoş olmayan pozlara karelere şahit olabilme ihtimalin çok yüksek ablam.. hahaha
Varya kalbin çok temiz , aklımdan şekerpareyi geçiriyordum ki ben yazmadan benden önce davrandınÇok güzel olurdu vallahiSana şekerpare yapardım
Tipinden belli olmuyor aslında
Atarız tabiO zaman hiç kıskanmıyorum zatenMarga ile resimlerinizide istiyorum
Nasıl yani Seninle kalabalık yerde buluşmak lazımEmin misin bak bunu isterken 2 kere düşün , hoş olmayan pozlara karelere şahit olabilme ihtimalin çok yüksek ablam.. hahaha
Onun kocası kıskanıyor ama.. Ben ona çok ilgi alaka gösteriyorum , romantiğim diye hahahaEminim tabiki gözüm gönlüm açılsın istiyorum
Senin sevdiğini biliyorum her fırsatta istiyorsunTemizdir kalbimVarya kalbin çok temiz , aklımdan şekerpareyi geçiriyordum ki ben yazmadan benden önce davrandın
Pinkom dikkatli ol bunun hain planları varAtarız tabi
Nasıl yani Seninle kalabalık yerde buluşmak lazım
Sen de abartma evli barklı kadınOnun kocası kıskanıyor ama.. Ben ona çok ilgi alaka gösteriyorum , romantiğim diye hahaha
Evet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hep Vallahi eşim Marga kadar romantik davranmıyor banaPinkom dikkatli ol bunun hain planları var
İki kulak yaparım , el hareketi çekerim öyle poz veririm hahahahaAtarız tabi
Nasıl yani Seninle kalabalık yerde buluşmak lazım
Sen de abartma evli barklı kadın
Bak duy nevoooo..Evet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hep Vallahi eşim Marga kadar romantik davranmıyor bana
Demek öyleBana hiç ilgi göstermiyorEvet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hep Vallahi eşim Marga kadar romantik davranmıyor bana
Kafam karıştı romantik mi yoksa iki kulak yapan yaramaz bir kız mıBak duy nevoooo..
Ben öyleyimdir ..
Romantik ve birazda odun..
Adamı zorla kıskandırıyor :) İddialaşıyo falan, onun yüzünden forumu yasaklayacak bana, telefonumu alıp marga yı silcem diyo, rakip olarak görüyorDemek öyleBana hiç ilgi göstermiyor
Ben bunu bir düşüneyim o zamanAdamı zorla kıskandırıyor :) İddialaşıyo falan, onun yüzünden forumu yasaklayacak bana, telefonumu alıp marga yı silcem diyo, rakip olarak görüyor
Emin misin göstersin mi? Kocan cinnet geçirmesin
Kafam karıştı romantik mi yoksa iki kulak yapan yaramaz bir kız mı
Boğalar romantik oluyor zaten biliyorumÇok romantiğimdir cidden bak..
Romantik oluşumu kabul ederim ama aşk kadını değilim
Bak sararsam tam sararım kaç aydır pinkoya sardım ablamBen bunu bir düşüneyim o zaman
Düşün bence deBen bunu bir düşüneyim o zaman
Nerden biliyon bakayımBoğalar romantik oluyor zaten biliyorum
Aşk kadınısın daha ne olsun