- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.981
Tamam canım buralardayım ben öptüm görüşürüz..kılzar gorusuruz , ıslerımı halledım ben optum sızııı pinkim margamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım buralardayım ben öptüm görüşürüz..kılzar gorusuruz , ıslerımı halledım ben optum sızııı pinkim margamm
ınsallah sehır turuna cıkıcaz marg seneyePinkoyla buluşmak çok keyifli olacak ama ya yemek yerken bana diyeti mi bozdun kız derse.. ?
Ben boğazımı tutamam şimdiden söyleyeyim de hahaha
Sende gel :)
Evet canım 6 da uyandım :)6 mııı
İlk önce buraya gel ister bizde kalırsın ister polis evinde nasıl istersenınsallah sehır turuna cıkıcaz marg seneye
Hafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.Bu hafta sonuna kadar orda olabilirim , en geç bir aksilik çıkmazda önümüzde ki hafta içi ..
Peki hafta içi mi buluşuruz hafta sonu mu :)
Öptüm tatlım, rakiplerin şuan bilmem kaç bin tane soru çözerken senin burada durman çok büyük kayıp hadi naş...bu arada sızede slm Huy Meselesi gelırım kuzum yıne
Haberleşiriz o zamanHafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.
Tabi kiHaberleşiriz o zaman
Sana bir şey soracağım kafamı kurcalayan bir şey geldi de yine aklımaTabi ki
Sor canımSana bir şey soracağım kafamı kurcalayan bir şey geldi de yine aklıma
Sordum cevap bekliyorum ki..Sor canım
Pinko Hanım yeter ama ne oluyorHiç kıskanmıyorum haberiniz olsunHafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.
Aha yakalandık Kabul dönemimdeyim herhalde nevoşum, şans işte herkes müsait zamanındaPinko Hanım yeter ama ne oluyorHiç kıskanmıyorum haberiniz olsun
Maşaallah canım kimse kalmadı zatenBuluşun buluşunAha yakalandık Kabul dönemimdeyim herhalde nevoşum, şans işte herkes müsait zamanında
Ay birşey olsada senin memlekete de gelsem süper olur
Ama sana da resim atıyoruz, sevgilerimizi kolluyoruz
O zaman hiç kıskanmıyorum zatenMarga ile resimlerinizide istiyorumAma sana da resim atıyoruz, sevgilerimizi kolluyoruz
Forumda görüntülü konuşma olsaydı, canlı bağlanırdık
Aslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.Pinko Hanım yeter ama ne oluyorHiç kıskanmıyorum haberiniz olsun
O zaman hiç kıskanmıyorum zatenMarga ile resimlerinizide istiyorum