- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.961
Buralardayım canım :) Her zaman onlinım ben mesaj yazmıyorum diye yok sanmayın napıyorsunuz görüyorum izliyorum sizi...haha nerdesin kız sen kaç gündür D:
Napıyorsunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayım canım :) Her zaman onlinım ben mesaj yazmıyorum diye yok sanmayın napıyorsunuz görüyorum izliyorum sizi...haha nerdesin kız sen kaç gündür D:
Klasik Türk dizisidirNeymiş ki konusu :)
Bende ilk defa duydumben hiç izleyemdim ama güzel bir dizi :)
Sende mi izliyorsun yoksa napıyorsun pinkom..Klasik Türk dizisidir
Yok canım izlemiyorum. Ben öyle kolay kolay dizi izlemem ki, Denk gelem de konusu ilgi çekiciyse anca bakarım :)Sende mi izliyorsun yoksa napıyorsun pinkom..
Bende yemeğimi yedim ne zaman spor yapsam diye düşünüyordum..Yok canım izlemiyorum. Ben öyle kolay kolay dizi izlemem ki, Denk gelem de konusu ilgi çekiciyse anca bakarım :)
Napim misafirlerimi yolladım dileniyorum Sen napıyorsun?
Harbilerle buluşacaktık ya, evde buluşalım aha rahat ederiz dedikBende yemeğimi yedim ne zaman spor yapsam diye düşünüyordum..
Kız daha dün geldin bugün ne misafiri yahu
valla yuvarlanıp gidiyoruz senBuralardayım canım :) Her zaman onlinım ben mesaj yazmıyorum diye yok sanmayın napıyorsunuz görüyorum izliyorum sizi...
Napıyorsunuz :)
Harbilerle buluşacaktık ya, evde buluşalım aha rahat ederiz dedik
Öyle de oldu Valla, hava buz gibi.
Bende yürüyerek gidiyorum iştevalla yuvarlanıp gidiyoruz sen
Hoşgeldin canım benim :) bugün uyanabildin mibebegım geldım Huy Meselesi
Ben oraya hiç gitmedim ama akarız tabi Bolcana gezeriz. Belli mi ne zaman geleceğin bekle hava ısınsın :)Kadıköyde de benle buluşacaksın , ordan cadde bostana akar mıyız
kuzum on bucukta kalktım dusa gırıp ayıldım uyku duzenım pert valla sen uyanabıldın mıHoşgeldin canım benim :) bugün uyanabildin mi
Ben oraya hiç gitmedim ama akarız tabi Bolcana gezeriz. Belli mi ne zaman geleceğin bekle hava ısınsın :)
ooo hanımlara bakın heleBen oraya hiç gitmedim ama akarız tabi Bolcana gezeriz. Belli mi ne zaman geleceğin bekle hava ısınsın :)
Ben altıda uyandım kuzum :) dün hikaye okurkan uyuyakalmışım yakuzum on bucukta kalktım dusa gırıp ayıldım uyku duzenım pert valla sen uyanabıldın mı
Pinkoyla buluşmak çok keyifli olacak ama ya yemek yerken bana diyeti mi bozdun kız derse.. ?ooo hanımlara bakın hele
6 mıııBen altıda uyandım kuzum :) dün hikaye okurkan uyuyakalmışım ya