- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.701
Bogazi cok kotuymus atesi 38 bucuktu goturdugumuzde igne yaptilar soguk kompres yaptik, her sey ustuste geliyor, o kadar sinirlerim bozukki anlatamamAaa geçmiş olsun canım neyi var
Ah canım yaa şimdi nasıl peki? Ateşi de çok yükselmiş kiyamamBogazi cok kotuymus atesi 38 bucuktu goturdugumuzde igne yaptilar soguk kompres yaptik, her sey ustuste geliyor, o kadar sinirlerim bozukki anlatamam
37 ye dustu simdi yanimda uyuyor, bide 3 aydir surekli oksuruyo doktor doktor gezdirdik resmen , belim agriyor diyo , bu gun kan ve idrar tahlili verdik ankaraya gidecekmis 1 haftada gelir dediler sonuclari bekliyoruzAh canım yaa şimdi nasıl peki? Ateşi de çok yükselmiş kiyamam
Kaç yaşında senin oğlan canım? Belki alerjiktir oksurugu. Insallah kötü bisey çıkmaz canım dua edicem senin icin37 ye dustu simdi yanimda uyuyor, bide 3 aydir surekli oksuruyo doktor doktor gezdirdik resmen , belim agriyor diyo , bu gun kan ve idrar tahlili verdik ankaraya gidecekmis 1 haftada gelir dediler sonuclari bekliyoruz
Teskkur ederim canim, oglum bu gun 7 yasina girdi kutlayamadik, alerji testlerini yaptirmistik 3 yil once ankarada temiz cikti , bronsit demislerdi ozaman, ama hic bu kadar uzun surmedi oksurukKaç yaşında senin oğlan canım? Belki alerjiktir oksurugu. Insallah kötü bisey çıkmaz canım dua edicem senin icin
Net te arastiracam korkuyorum kotu seyler gorurum diyeKaç yaşında senin oğlan canım? Belki alerjiktir oksurugu. Insallah kötü bisey çıkmaz canım dua edicem senin icin
3yıl geçmiş ama üstünden canım. Çok olmuş... gönlünü ferah tutTeskkur ederim canim, oglum bu gun 7 yasina girdi kutlayamadik, alerji testlerini yaptirmistik 3 yil once ankarada temiz cikti , bronsit demislerdi ozaman, ama hic bu kadar uzun surmedi oksuruk
Ay araştırma psikolojin bozulmasın. Nette tirnak kirilmasini bile kansere ceviriyolar.Net te arastiracam korkuyorum kotu seyler gorurum diye
Ne bileyim canim ya , uzun sureli oksuruge tehlikeli diyolar bide surekli belim agriyo diyor , doktora sordum tahliller cikmadi tamam ama tahminen neden oluyodur dedim dr teselli eder gibi bi sey cikmaz merak etme dedi oylesine istemis gibi felan davrandi, sabaha kadar uyumiycam basinda bekljyorum yavrumunAy araştırma psikolojin bozulmasın. Nette tirnak kirilmasini bile kansere ceviriyolar.
Alerjik astimda da sürekli öksürük olur ama... benim teyzemin yaninda 10 dk dur veremli zannedersin. Öylesine içten öksürüyor. Alerjik onunki... beli agriyosa bobreklerinden de olabilir. Ağır usutmusse böbreği ağrırNe bileyim canim ya , uzun sureli oksuruge tehlikeli diyolar bide surekli belim agriyo diyor , doktora sordum tahliller cikmadi tamam ama tahminen neden oluyodur dedim dr teselli eder gibi bi sey cikmaz merak etme dedi oylesine istemis gibi felan davrandi, sabaha kadar uyumiycam basinda bekljyorum yavrumun
Benim aklimada direk bobrekleri gelmisti ondan korkuyorum zaten , havalarda kirli kar az yagdi mikroplar cok oksurugu tetikledi bence ama simdi oncelikli olan bel agrisiAlerjik astimda da sürekli öksürük olur ama... benim teyzemin yaninda 10 dk dur veremli zannedersin. Öylesine içten öksürüyor. Alerjik onunki... beli agriyosa bobreklerinden de olabilir. Ağır usutmusse böbreği ağrır
Insallah kötü bişey çıkmaz canım. Hemen en kötüyü düşünme. Rabbim dermansiz dert vermesinBenim aklimada direk bobrekleri gelmisti ondan korkuyorum zaten , havalarda kirli kar az yagdi mikroplar cok oksurugu tetikledi bence ama simdi oncelikli olan bel agrisi
Harbim az once tvde ozurlulerin spor faaliyetlerini gosteren bi relam cikti ne zor durumlarda olan insanlar var halimize sukurler olsunAlerjik astimda da sürekli öksürük olur ama... benim teyzemin yaninda 10 dk dur veremli zannedersin. Öylesine içten öksürüyor. Alerjik onunki... beli agriyosa bobreklerinden de olabilir. Ağır usutmusse böbreği ağrır
Aynen canım yaaa... o kişi içinde,ailesi içinde ne zor bi durum. Şükürler olsun her uzvumuz tamHarbim az once tvde ozurlulerin spor faaliyetlerini gosteren bi relam cikti ne zor durumlarda olan insanlar var halimize sukurler olsun
Sukur edecek cok seyimiz var, ya ben niye bu gun boyleyim surekli agliyorum duduramiyorum acayipte sinir var az once kocama anneme kizima sirayla kizdim tabi durduk yere degil zaten zor bir zaman , cildirttilar beni aglayip oturuyorumAynen canım yaaa... o kişi içinde,ailesi içinde ne zor bi durum. Şükürler olsun her uzvumuz tam
Ahh canimm kiyamamSukur edecek cok seyimiz var, ya ben niye bu gun boyleyim surekli agliyorum duduramiyorum acayipte sinir var az once kocama anneme kizima sirayla kizdim tabi durduk yere degil zaten zor bir zaman , cildirttilar beni aglayip oturuyorum
Insallah bi sey cikmaz, senin cocuk varmi harbim her halde yeni evlisinAhh canimm kiyamamkafanda bi ton soru var,evladin hasta senin moralin bozuk olmayacakta kimin olacak... ağlama tatlim,dua et. Annelerin duasi reddolunmaz. Şifa versin Rabbim ogluna
2,5 yıllık evliyim. Tedavi görüyorum canım,kadın hastaliklarim var. 26 yasindayim bu aradaInsallah bi sey cikmaz, senin cocuk varmi harbim her halde yeni evlisin
Onemli bi seymi , yasinda iyi bence bebek icin2,5 yıllık evliyim. Tedavi görüyorum canım,kadın hastaliklarim var. 26 yasindayim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?