- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.601
iyiyim canım işte bu hafta sonu lise sınavım var ona hazırlanıyorum sınavlardan pek fazla burada duramıyordumİyiyim kuzu, sen nasılsın? Nerelerdeydin bakim sen
İyi o zaman ya, çalış sen, o daha önemli tabiiyiyim canım işte bu hafta sonu lise sınavım var ona hazırlanıyorum sınavlardan pek fazla burada duramıyordum
İyi o zaman ya, çalış sen, o daha önemli tabi
selam tatlım naberSelam sekerler... :)
iyi akşamlar canımm idare sen nasılsınHerkese iyi akşamlar
Nasılsınız
selam canımmmSelam sekerler... :)
İyi sayilirim kuzum sen nasilsin :)selam tatlım naber
Naber hamis :)selam canımmm
iyi yavrimm seni sormalı nerlerdesin bakimNaber hamis :)
İyiyim fistik gecen rahatsizlandim acile falan gittim ugrasip duruyorum iste senin nasil gidiyort canim nelert yapiyorsunuz pek bakamadim buralara :)iyi yavrimm seni sormalı nerlerdesin bakim
çok geçmiş olsun canım ne oldu neyin var canımİyiyim fistik gecen rahatsizlandim acile falan gittim ugrasip duruyorum iste senin nasil gidiyort canim nelert yapiyorsunuz pek bakamadim buralara :)
Kalbim biraz hizli atiyorda :) oh oh az kalmis hadi hayirlisi canim..çok geçmiş olsun canım ne oldu neyin var canımbizde napalım herşeyimizi hazır ettik bekliyoruz sabah kontrol var bakalım ne dicek drmuz
Ritim bozuklugu mu var canimKalbim biraz hizli atiyorda :) oh oh az kalmis hadi hayirlisi canim..
iyiyim cnm bu hafta sonu sınavım var ona hazırlanıyorummiyi akşamlar canımm idare sen nasılsın
iyiyim canım sınavım var bu hafta ona hazırlanıyorumİyi sayilirim kuzum sen nasilsin :)
aa nedenki cnm doktor ne diyorKalbim biraz hizli atiyorda :) oh oh az kalmis hadi hayirlisi canim..
Allah zihin acikligi versin canim evet az kaldi bekliyoruz bakalim ne zaman gelcekiyiyim cnm bu hafta sonu sınavım var ona hazırlanıyorummaz kalmış bebişin gelmesine
iyiyim canım sınavım var bu hafta ona hazırlanıyorum
aa nedenki cnm doktor ne diyor
saol teyzesiiiYesin onu sempatik teyzesi
selammhey iş kadınından selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?