• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Derbide tuzludur haa.. Olimpiyatta olursa buz gibi oluyor orası birde

Bu arada ataturk havalimanindan ucacagiz avrupa yakasinda oldugu icin cunku olimpiyatta avrupadaymis, otelimiz esenyurtta, olimpiyat da basaksehirdeymis.. haritaya baka baka hep yakin yerler ayarlamaya calistim umarim dogru olmustur :) 3 yer de birbirine 20 km fln diye gordum haritadan umarim yanilmamisimdir :)

Bu arada ataturk havalimanindan ucacagiz avrupa yakasinda oldugu icin cunku olimpiyatta avrupadaymis, otelimiz esenyurtta, olimpiyat da basaksehirdeymis.. haritaya baka baka hep yakin yerler ayarlamaya calistim umarim dogru olmustur :) 3 yer de birbirine 20 km fln diye gordum haritadan umarim yanilmamisimdir :)
Yakın canım çok uzak değil

Kiyamam canim cok sagol :)
Kuzenimgil de cok israr etti gelin bizde kalin diye de iste olimpiyata yakin olursak daha iyi olur diye dusunduk malum istanbulu bilmiyoruz stada rahat gidelim:)
Stadın dibinde metro var, metroyla gideceksiniz, maç olan günlerde son aktarmayı yapmıyorlar genelde, rahat gidersiniz, heryer bjk li kaynıyor, bağıra bağıra yol gösterirler size:-)

Stadın dibinde metro var, metroyla gideceksiniz, maç olan günlerde son aktarmayı yapmıyorlar genelde, rahat gidersiniz, heryer bjk li kaynıyor, bağıra bağıra yol gösterirler size:-)

Ahaha evet metro filan varmis da taksiyle fln gitmemiz lazim benim ebeveynlerim birazcik yasli malum cok dayanamiyolar in bin yapmaya :-)

Atmosfer cok guzel olur yaaa :KK68:
Olimpiyat cok mu kotu ya
Cok soguk olur diyorlar :KK64:

Ahaha evet metro filan varmis da taksiyle fln gitmemiz lazim benim ebeveynlerim birazcik yasli malum cok dayanamiyolar in bin yapmaya :-)

Atmosfer cok guzel olur yaaa :KK68:
Olimpiyat cok mu kotu ya
Cok soguk olur diyorlar :KK64:
Etrafı açık çok soğuk oluyor, baharda üşüdük biz orda, ona göre giyinirsiniz, trafik olur erken çıkın madem

Back