- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.541
Hii belli değil henüz,bakalım belki katilirimyeni yarışma kategorisi
kurabiyeler olursa katılcam bende
amma ödül ne onu bilemedim gız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hii belli değil henüz,bakalım belki katilirimyeni yarışma kategorisi
kurabiyeler olursa katılcam bende
amma ödül ne onu bilemedim gız
ben cok güzel kurabiye yaparmm katıl katıl birlikte katılalımmHii belli değil henüz,bakalım belki katilirim
Ciddi Mi kizzz işlerim yoğun bu ara,fırsat bulursam olabilirben cok güzel kurabiye yaparmm katıl katıl birlikte katılalımm
ciddi tabii birsürüde tarifim vardır birinden birini yaparımCiddi Mi kizzz işlerim yoğun bu ara,fırsat bulursam olabilir
ama sonuncu oluruz kesinCiddi Mi kizzz işlerim yoğun bu ara,fırsat bulursam olabilir
ciddi tabii birsürüde tarifim vardır birinden birini yaparım
yogun insann seniii :)
Çok iddiali konustun ancelik şimdiden tirstim sendenama sonuncu oluruz kesin
sonuncu olurz diyomm bumu idda beeÇok iddiali konustun ancelik şimdiden tirstim senden
O iddian korkuttu zaten,sonunculuk benim isimsonuncu olurz diyomm bumu idda bee
o değide ödül ne ki acabaO iddian korkuttu zaten,sonunculuk benim isim
Bilmiyorum ki çorbada da belli değil henüzo değide ödül ne ki acaba
belli olmadn yarışmamı olurmuş yaaBilmiyorum ki çorbada da belli değil henüz
Bence debelli olmadn yarışmamı olurmuş yaa
sen napıyosun
Bugün işlerim var kuzular, yarın geleyim olur mu ..
Maç İstanbulda olacak sanırım. Bizim kulüp Konyayı istemiyordu. Buraya mı gelcen?Bjk - Gs macina gidenleeeeeer?
Beeeeen
İstanbulda olsun istanbulda hazir istanbuldayim oh ohMaç İstanbulda olacak sanırım. Bizim kulüp Konyayı istemiyordu. Buraya mı gelcen?
Kim korkuttu seni :)O iddian korkuttu zaten,sonunculuk benim isim
Tama sana çok ters ki sen bir uçtasın maç diğer uçtaİstanbulda olsun istanbulda hazir istanbuldayim oh oh
Olsun ne olacak,kalkat giderz donus zor olacak gerci ama degmerz mi ,ordan yanina da ugrariz ne var hihTama sana çok ters ki sen bir uçtasın maç diğer uçta
Bak bu süper olur hatta beraber gidelim maçaOlsun ne olacak,kalkat giderz donus zor olacak gerci ama degmerz mi ,ordan yanina da ugrariz ne var hih