- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.501
selam kızçeler kim var kim yok bakiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızçeler kim var kim yok bakiyim
Selam canım. Ben varım da başka kim var bilmiyorumselam kızçeler kim var kim yok bakiyim
olanda katılsın muhabbete nasılsın kız ne yapıyorsunSelam canım. Ben varım da başka kim var bilmiyorum
Yarın gelcem@pinkst Huy Meselesi arada girin ya yetim kaldı burası
aha yakaladımYarın gelcem
Anamm burası dolumuyduaha yakaladım
dolu tabi kiAnamm burası dolumuydu
Napıyorsun?
yazıklaaaaaaaaaaar olsun yazıklaaaaaaaaar olsun (orhan bey edasıynan söyledim margi )Bugün işlerim var kuzular, yarın geleyim olur mu ..
ne yapayım kk da takılıyorum dert okuyorum düşünüyoum bazen şükrediyorum bazen ders çıkattıyorum sen ne yapıyorsunAnamm burası dolumuydu
Napıyorsun?
Bencede iyiyim canım,yemek yedim şimdi. Yeni oturdum,bir bakayım foruma dedimolanda katılsın muhabbete nasılsın kız ne yapıyorsun
Telefondan girince arkayı görmüyorsun:))dolu tabi ki
ay iyi ettin valla bende elime aldım hala alışmaya çalışıyorum sormaBencede iyiyim canım,yemek yedim şimdi. Yeni oturdum,bir bakayım foruma dedim
e telefondan girmiyorum kiTelefondan girince arkayı görmüyorsun:))
Alisirsin mihribanay iyi ettin valla bende elime aldım hala alışmaya çalışıyorum sorma
ay inşallah bacım yaaa dua et bu ne böyle iki gündür şoktan çıkamıyorumAlisirsin mihriban
Kendim için dedim yanie telefondan girmiyorum ki
Hahah kız yeter yaşadığın şoklaray inşallah bacım yaaa dua et bu ne böyle iki gündür şoktan çıkamıyorum
benim balatalar bozuk bu gece halil sezai dinliyorum daKendim için dedim yani
yetmez anacım yetmez az bile bana insan arada bi girer bakar dimiHahah kız yeter yaşadığın şoklar