İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Dinledikten sonra karar vercem ona
Anlat bakim
herşey 21 ocak 2014 de başladı... o soğuk ve karlı gece de yatsı namazımı kılıp yattıktan sonra biriyle tanıştım... tam hayalimde ki erkekti (yersen )

sakalı vardı ( oooooooo )

boyu uzundu (oooooo )

esmerdi (ooooooo)

dinine düşkündü (ooooooo )

gaza gelip evlilik kararını almak üzereydim...

anamın sıcacık yuvasında rahat batmıştı çünkü

aradaki gecen 9 aylık sürede gelip gitmelerden sonra 20 eylül akşamı hüngürt şakırt ağlayarak nişanımı yaptım ve o gece yüzüklerin takılmasını isteyen tek kişi bendim

sonra kız evi erkek tarafına bohça götüreceği için nemiz varsa toplayıp ekim 26 da ist a gittik

bohçayı götürdük dedik ki biz bi da gelemeyiz ist nerdeeeee giresun nerde bi dolanalım mobilya eşya bakalım

anam sen herşey fos çıkmasın mı

ne eşya baktık ne ev baktık ne düğün salonu baktkık

neyse kısaca diyeyim ki adamlar yediğimiz lokmaları bile saymışlar biz hala oturup orta yol bulmaya çalışıyoruz

baktım olacak gibi değil en son gayet başım dik gururlu bi şekilde ve asla!!!! pişman olmadan yüzüğü be bilezikleri elleine verdim saygı değer x kayınvalidemin

bi de ne göreyim yerin dibine girmeyesice eski nişanlım adayım yüzüğü akşamdan çıkarmış kurdelasını bile takmış

öyle işte bizde pılımızı pırtımızı toplayıp hazır gelmişken iki de resim çekinelim deyip ist gezip bi güzel ailecek kaybolup evimize geri döndük

bundan sonraki muhtemel evleneceğim yaş ise 65746546574654 herhalde

Ne tatlı anlatmışsın ya
Valla bence de pişman olma, muhtemelen hakkında hayırlısı olmuş.
Birdaha ki nişan için o kadar kesin konuşma yeniden aşık olduğunda seve seve takacaksın yüzüğü, sadece ilk adımın o olmayacak, daha iyi tanımaya çalışacaksın.
Allah iyi insanlarla karsılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…