- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.421
Bir de diyo ya ''herkes karşı bebeklerimi doyurmama''hahhaaha
süt telaşına girdiler
kız harbi ben seni çok merak ettm ya görünüşün felan
Aynı suna benziyorum-->
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de diyo ya ''herkes karşı bebeklerimi doyurmama''hahhaaha
süt telaşına girdiler
kız harbi ben seni çok merak ettm ya görünüşün felan
atma ziyaa .27:zeynebi ineğe benzettiiBir de diyo ya ''herkes karşı bebeklerimi doyurmama''
Aynı suna benziyorum-->
E benziyo almış bide yesillikleriatma ziyaa .27:zeynebi ineğe benzettii
süt yapsn diye napsnn yazık kadına yaaE benziyo almış bide yesillikleri
Bildirim o kadar çok geldi ki o an bunu kaçırmışımayy haftasonu misafirim gelebilir ya, bana da şöyle kolay bi çorba tarifi veriversene, ne makbule geçer
stada mı gittin kuzum gezemeye mi? benim gezme de pek gözük yoktu, maçı görsem yeterdi ama yine istanbulda oynayacaklarmış
Bildirim o kadar çok geldi ki o an bunu kaçırmışım
Yaptığım çorba çok güzel istersen onu yap, yapamam dersen, bir sürü konu açıldı. Hepsinin tarifkeri güzel. Bi incele belki beğendiğin birşey çıkar
Orda pratik çorbalarda var, Harbinin çorbası tam senlik o zamanbakmadım canım senin çorbana ama bakarım mutlaka. bana kolay bişey lazım, herkesin begenecegi, yapımı kolay, tembel işi bi çorba lazım işte hazırmı yapsam acaba
Orda pratik çorbalarda var, Harbinin çorbası tam senlik o zaman
Neyi yakaladınyakaladımmmmmmmmmmm
bakmadım canım senin çorbana ama bakarım mutlaka. bana kolay bişey lazım, herkesin begenecegi, yapımı kolay, tembel işi bi çorba lazım işte hazırmı yapsam acaba
Neyi yakaladın
Bende özledim tatlım seniSeniiiii tuttum hoopp kucaklıyorum özledim pinkoşumuuuu
Eeee çorbalara bi daldın unuttun beni bende seni dürtüklemedim çünkü o kadar çok emek verdin heyecanla sonuçlanmasını bekliyorsun diyeBende özledim tatlım seni
Ağız tadıyla sohbet edemedik kaç gündür
Üzüyorlar mı benim kuşumuEeee çorbalara bi daldın unuttun beni bende seni dürtüklemedim çünkü o kadar çok emek verdin heyecanla sonuçlanmasını bekliyorsun diye
bıktım ya harbiden ne dersem gülüyo her gün..
Üzüyorlar mı benim kuşumu
Olsun sen niyede dürt beni ben gelir seni dinlerim
Buluştuk yaYok ya ha bire gülüyor ne dersem ..
Kafamda harbirellayı çok farklı canlandırıyorum sana tarif edicem bi arada evet yada hayır de tabi gördüysen
Orda pratik çorbalarda var, Harbinin çorbası tam senlik o zaman
Bu arada geçmiş olsun canım :) bende dün tuzu fazla kaçırdım üst damağım kıpkırmızı ve şiş
dinleniyorum sen nabiyonBiz gelmeyince kimse uğramıyor tabi :))
Napıyorsun
sen çorbacı değil misin hatunnSizi gidi corbacilar,geldiğiniz mı var buraya
günaydın millet