- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #60.481
Ne tatlı anlatmışsın ya
Valla bence de pişman olma, muhtemelen hakkında hayırlısı olmuş.
Birdaha ki nişan için o kadar kesin konuşma yeniden aşık olduğunda seve seve takacaksın yüzüğü, sadece ilk adımın o olmayacak, daha iyi tanımaya çalışacaksın.
Allah iyi insanlarla karsılaştırsın
Amann salla onu, o kitabın sonu belli, sana sağlam karakter lazımvalla bi dedektif gibi tanıyacağım bi sonrakini
işin tuhaf yanı eski manitam da yazmaya başladı
valla ben öyle diyorum ama şaka maka konuşuyoruz du bakalım sonumuz ne ola ama hep hayırlısı olsun da gerisi önemli değil ve hayat bana birşey öğretti en iyi kaynana olmayan kaynanaAmann salla onu, o kitabın sonu belli, sana sağlam karakter lazım
:)) Yok kız benim ki iyivalla ben öyle diyorum ama şaka maka konuşuyoruz du bakalım sonumuz ne ola ama hep hayırlısı olsun da gerisi önemli değil ve hayat bana birşey öğretti en iyi kaynana olmayan kaynana
:)) Yok kız benim ki iyi
Hem bizde olcaz, kötü mü olcaz, karakter meselesi o
Hem kadını sevme hem günahını ona devretmeye çalış oh..valla benim eski sevgilimin annesi canı sağolsun hiç anlaşamazdık hala sevmem kendisini bütün günahlarım onun olsun amin
eski nişanlımın annesiyle acccayip iyi anlaşıyorduk fena hemde
yani gelin kaynana bu kadar iyi anlaşamaz diyordum hatta o derece
kesinlikle ummadık taş baş yarıyorHem kadını sevme hem günahını ona devretmeye çalış oh..
Belli olmuyor işte kimin nasıl çıkacağı
Mesela ben adamına göre iyi olurumkesinlikle ummadık taş baş yarıyor
bende olamam hayatta kabak çiçeği gibi açıyorum niyeee çünkü karşımdakini de kendim gibi sanıyorumMesela ben adamına göre iyi olurum
Zamanla alışırsın ve kapatırsın kendini merak etmebende olamam hayatta kabak çiçeği gibi açıyorum niyeee çünkü karşımdakini de kendim gibi sanıyorum
inşallahZamanla alışırsın ve kapatırsın kendini merak etme
Oooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz efendim :)ayyy kusmak istiyorum sanki
ne olmuş siteye ya kendimi çok cahil hisettim
sen yenisin galiba
ben eski müdavimlerdenim adım özlem
burdayım naber :)Nerdesiniz siz ya
hoşbulduk hanımefendi nasılsınızOooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz efendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?